Sport

Discursul din vestiarul FCSB care a dus la marea victorie de la Cluj. „Haideți să jucăm fără presiune!” Exclusiv

FCSB a relansat lupta la titlu în Liga 1. Vicecampioana a învins după opt ani în Gruia și s-a apropiat la două puncte de lider. FANATIK a aflat în exclusivitate cum s-au mobilizat roș-albaștrii înainte de meci.
18.04.2022 | 18:50
Discursul din vestiarul FCSB care a dus la marea victorie de la Cluj Haideti sa jucam fara presiune Exclusiv
Bucurie a fotbalistilor stelisti Octavian George Popescu, Florin Lucian Tanase, Andrei George Miron si Ovidiu Marian Popescu dupa meciul de fotbal dintre CFR Cluj si FCSB, contand pentru Play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul CFR Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, duminica 17 aprilie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FCSB are toate motivele să spere la titlu. Roș-albaștrii au învins în Gruia pentru prima dată din 2014 încoace. Ultima oară când s-a întâmplat acest lucru, echipa patronată de Gigi Becali a câștigat campionatul. Victoria de la Cluj a fost precedată de un discurs în vestiar al fotbaliștilor, pe care FANATIK l-a aflat în exclusivitate.

Cum s-au motivat fotbaliștii de la FCSB pentru victoria din Gruia. Discursul roș-albaștrilor

Înaintea meciului din etapa a cincea a play-off-ului Casa Pariurilor Liga 1, câștigat de FCSB cu scorul de 1-0 pe terenul lui CFR Cluj, fotbaliștii antrenați de Toni Petrea s-au motivat reciproc în vestiar.

ADVERTISEMENT

Din informațiile noastre, Octavian Popescu & Co. nu s-au temut de o posibilă înfrângere și au încercat să își ia presiunea de pe umeri înaintea confruntării cu liderul. În cazul unui eșec, FCSB ar fi rămas pe locul 2, la opt puncte în spatele lui CFR Cluj și  la doar unul deasupra Universității Craiova.

„Haideți să jucăm fără nicio presiune. Dacă luăm bătaie, nu e nicio problemă, dar dacă vom câștiga, toată lumea o să ne laude”, și-au spus jucătorii vicecampioanei.

ADVERTISEMENT

Roș-albaștrii au rămas cu picioarele pe pământ și după prima victorie în Gruia după opt ani de secetă. FANATIK a aflat în exclusivitate că fotbaliștii lui FCSB au purtat o nouă discuție de grup, în care au convenit că nu ei sunt echipa favorită la titlu și că trebuie să joace fără presiune ultimele cinci meciuri din play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1.

Jucătorii lui Toni Petrea au de gând să abordeze la victorie fiecare meci în parte și să nu se stea încă de pe acum cu mintea la returul din ultima etapă cu CFR Cluj, pentru că acesta va avea abia loc în a doua jumătate a lunii mai.

ADVERTISEMENT

În următoarea etapă din Casa Pariurilor Liga 1, FCSB are meci la Ovidiu, în compania Farului Constanța. Partida este programată luni, 25 aprilie, de la ora 21:00.

Darius Olaru, apt de joc pentru returul play-off-ului

După victoria din Gruia, FCSB a primit o veste extraordinar de bună. Faultat teribil de Mateo Susic, Darius Olaru nu are parte de o accidentare gravă și are toate șansele să fie pe teren la partida cu „marinarii”, după cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul central, care este unul dintre cei mai în formă fotbaliști din campionatul României, va avea parte de o mică pauză și va reveni la antrenamente miercuri sau joi. Astfel, Olaru, care are trei goluri și zece assist-uri în acest sezon, va avea suficient timp la dispoziție să se pregătească pentru deplasarea de la Ovidiu.

  • 2015 este ultimul an în care FCSB a devenit campioana României
  • 2 puncte este avansul pe care CFR Cluj îl are în fruntea clasamentului

  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 1,75 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: