Life

Adda și Cătălin Rizea își construiesc casă nouă. Va avea piscină, birou și cinema

Adda și Cătălin Rizea își construiesc casă nouă. Locuința celor doi va avea piscină, birou și cinema, după cum a dezvăluit vedeta în cadrul unui interviu recent.
21.07.2022 | 14:41
Adda si Catalin Rizea isi construiesc casa noua Va avea piscina birou si cinema
Adda și Cătălin Rizea își construiesc casă nouă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, se vor muta într-o casă nouă, la care lucrează acum. Cei doi și-au dorit o locuință mai spațioasă. Construcția casei încă nu este gata.

Adda și Cătălin Rizea își construiesc casă nouă

Cântăreața a dezvăluit, la Pro TV, că ea și Cătălin Rizea își doresc să mai aibă un copil, dar și trei câini. Din acest motiv au început să-și construiască o nouă casă, care să le ofere mai mult spațiu.

ADVERTISEMENT

Adda a vorbit despre cum va arăta noua casă pentru ea și familia ei. Locuința va avea un dressing destul de spațios, dar și un cinema. Cei doi construiesc casa în care vor să stea toată viața.

“Ne dorim să mai facem încă un bebe, ne dorim să avem vreo trei câini, să separăm și munca de casă… O să facem și piscină, și birou. Acum stăm cu actele în dressing.

ADVERTISEMENT

La etaj o să am un dressing de vreo 20 de metri pătrați și la mansardă o să fie o cameră de relaxare, un cinema pentru noi și pentru prieteni. (…)

Aici vrem să facem casa în care vrem să stăm toată viața, deci nu ne grăbim cu ea.”, a explicat Adda într-un interviu difuzat la Vorbește lumea.

ADVERTISEMENT

Artista a mai spus că ar vrea să-și facă și o mică grădină sau seră în care să-și crească propriile legume.

Întrebată de ce își dorește o casă atât de mare, Adda a oferit un răspuns amuzant.

“Păi dacă mă cert cu husband (n.r. soțul), să aibă unde să se ascundă.”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT

Adda a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a slăbit

Pe rețelele de socializare, Adda a dezvăluit care este motivul pentru care a slăbit. Artista a recunoscut că a cedat presiunilor impuse de societate în privința felului în care trebuie să arate o femeie.

Vedeta a decis să dea jos câteva kilograme pentru a nu mai fi criticată de cei din jur.

Recent, Adda a vorbit despre imaginea de sine și despre slăbit, în contextul scandalului provocat de George Buhnici, care a criticat femeile cu celulită și vergeturi.

Cântăreața a recunoscut că și-a dorit să slăbească nu pentru a fi mai sănătoasă, ci pentru a nu mai fi batjocorită de alții pentru kilogramele în plus. În plus, îi este frică de faptul că s-ar putea îngrășa la loc.

ADVERTISEMENT
Tags: