Life

Adda are probleme de sănătate. Clipe grele pentru artistă: „Asta a fost trezirea mea!”

22.01.2021 | 19:03
Adda are probleme de sanatate Clipe grele pentru artista Asta a fost trezirea mea
Adda are probleme de sănătate. Clipe grele pentru artistă. Sursa foto Instagram
ADVERTISEMENT

Adda le-a dezvăluit fanilor problemele ei de sănătate, cu care se confruntă de ceva timp. Cântăreața suferă de o alergie extrem de puternică din cauza unui antibiotic și chiar a ajuns pe patul de spital anul trecut. 

Artistei i-au apărut erupții puternice pe spate și nici acum, după câteva luni, situația nu s-a rezolvat. Adda face tot posibilul să aibă grijă de corpul ei și a declarat că aceste probleme au ajutat-o să-și pună sănătatea pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Adda este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și are o carieră de succes. Este căsătorită cu Cătălin Rizea din 2016 și au împreună un băiețel născut în același an.

Adda are probleme de sănătate

Adda a avut de suferit enorm din cauza unei alergii la sfârșitul anului trecut, din cauza căreia a ajuns în perfuzii. Din cauza unei pastile de antibiotic, frumoasa cântăreață a trecut prin clipe de coșmar.

ADVERTISEMENT

Vedeta le-a dezvăluit fanilor pe rețelele sociale cum arată spatele ei după ce a fost afectat de erupții puternice în urma acestei alergii. Stilul de viață nesănătos și-a spus cuvântul, însă Adda a realizat cât de important este să aibă grijă de ea și să-și schimbe stilul de viață, îndemnându-i pe fanii ei să facă la fel.

„Într-un fel mă bucur că mi s-au declanșat toate alergiile astea încrucișate, deoarece am aflat lucruri noi despre mine. Eu credeam că sunt sănătoasă, până când mi-am făcut niște analize de care eu nici n-am auzit înainte. Cred că era momentul să fac o schimbare în viața mea, mă simt mult mai bine și știu ce am de făcut.

ADVERTISEMENT

A fost nevoie să mă dau cu capul ca să mă trezesc la realitate și să-mi dau seama că dacă corpul ăsta nu primește combustibil bun, nu are cum să reziste în timp. Vă urăm sănătate și să aveți grijă de voi. Mergeți la nutriționist dacă vreți să slăbiți. Să vă faceți analize, nu vă luați după toate dietele minune, pentru că degeaba suntem slabe, dacă nu suntem sănătoase. 

Nopți nedormite, mâncat foarte haotic și nesănătos, nu consumam suficiente lichide, stres, pastile pentru orice, mâncat zahăr în exces pentru că nu aveam energie, oboseală, un cumul de factori… Cireașa de pe tort – am luat o pastilă care conține antibiotic – și eu nu știam asta și s-a dovedit că eram alergică. Toate au condus la asta: și de 4 luni mă lupt cu toată nebunia.

ADVERTISEMENT

Este prima dată când vă arăt explicit despre ce este vorba! Eu sunt pozitivă că o să fie bine! Totul se întâmplă cu un motiv!!! Trebuie să avem grijă de noi și de sănătatea noastră!!!!! Asta a fost trezirea mea. Mi-am neglijat corpul până când, efectiv, nu a mai putut să facă față. Și mi-a spus – STOP! Ai grijă de mine!”, a declarat Adda pe InstaStory.

Adda, probleme de sănătate
Adda are probleme serioase de sănătate. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Adda, surpriză d eproporții pentru mama ei

Recent, mama blondinei a împlinit 50 de ani, iar Adda s-a gândit să-i facă un cadou inedit, ca o revanșă pentru un gest din trecut. Cântăreața a dus-o pe cea care i-a dat viață la un salon de tatuaje, după ce a aflat că și-ar dori să-și facă unul cu ocazia împlinirii acestei vârste.

Artista și-a luat mama în serios și i-a făcut o surpriză plăcută, povestind cum au fost părinții supărați pe ea după ce și-a făcut primul tatuaj la 18 ani.

„La 18 ani, când mi-am făcut primul tatuaj, tata nu a vorbit cu mine o săptămână, mama da, dar puțin. Când mi l-am făcut pe al-2 lea, nu au vorbit nici unul cu mine! 

Apoi le-am făcut pe următoarele și mi-au spus că sunt frumoase și că vor și ei, dar n-au curaj. Mă bucur că au înțeles că tatuajul, dacă te reprezintă și are mesaj și substrat, înseamnă artă!

Acum ceva timp m-am trezit cu poze pe WhatsApp de la mama în care îmi arăta modele de tatuaje și mi-a zis că și-ar dori ca la 50 de ani să își facă unul. Așa că, i-am făcut surpriză! Mâine e ziua ei!”, a scris vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT