Life

Deea Maxer s-a despărțit și de Robert Drilea? Ce detaliu a ieșit la iveală

Deea Maxer și Robert Drilea s-au despărțit? Detaliul care îi dă de gol. Ce se întâmplă cu relația lor care părea eternă?
25.04.2024 | 23:40
Deea Maxer sa despartit si de Robert Drilea Ce detaliu a iesit la iveala
Ce detaliu lasă de înțeles că s-au despărțit. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Deea Maxer s-a despărțit și de Robert Drilea? Detaliul care a ieșit la iveală la câteva luni de când și-au confirmat relația, aparent eternă, conform postărilor pline de tandrețe din online. Cei doi s-au combinat la scurt timp după ce Deea a divorțat de Dinu Maxer.

Ce se întâmplă cu relația dintre Deea Maxer și Robert Drilea?

Deea Maxer stârnește mari semne de întrebare cu privire la povestea de dragoste cu Robert Drilea, bărbatul alături de care până de curând părea foarte decisă să o ia de la capăt. Cu o nouă căsătorie și o nouă familie.

ADVERTISEMENT

Dansatoarea părea și că radia de fericire de când se cuplase cu Robert Drilea. Pe Instagram sau pe Facebook, cei doi se pozau doar în gesturi de tandrețe. De asemenea, mergeau adesea în vacanțe, iar Deea declara că ar încânta-o să îmbrace iar rochia de mireasă sau să mai facă un copil.

Alături de Dinu Maxer, cea care acum este și agent imobiliar în Dubai a stat 18 ani, iar din această căsnicie au rezultat doi copii. Un fiu pe nume Andreas, care a rămas în custodia tatălui, și o fiică pe nume Maysa, aflată în custodia Deei.

ADVERTISEMENT

Totuși, cei doi copii nu au fost distanțați în urma divorțului părinților. Deea are apartament în aceeași clădire cu fostul soț, așadar Andreas își poate vizita oricând sora și invers. De altfel, cei doi frați nu s-au împotrivit noilor relații ale părinților, ci chiar s-au obișnuit și ei cu noii parteneri.

Într-un interviu pentru FANATIK, din luna februarie, Deea Maxer ne mărturisea că Robert Drilea gătește adesea pentru Andreas și Maysa. ”Acum gătesc pe fugă, nu mai am așa mult timp cu trei business-uri.  Gătesc seara târziu sau dimineață înainte de birou, mereu e mâncare gătită în frigider pentru cei mici. Eu mai sar peste mese, iar Robert ne mai gătește seara paste sau mai facem câte un grătar rapid. Uneori și mama ne mai aduce mâncare la pachet dacă suntem noi ocupați”, ne-a detaliat vedeta în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Deea Maxer nu mai are fotografii cu Robert Drilea. Ce mesaj a postat tânărul

Este destul de interesant ce se petrece în prezent între Deea Maxer și Robert Drilea, căci fanii lor au observat că nu mai au poze împreună, pe conturile de socializare, și că și-au sters ”urmăririle” pe Instagram. În plus, Robert Drilea a postat un Instastory interesant:

Robert Drilea story
Mesajul postat la Instastory de Robert Drilea. Sursa foto: Instagram

 

”Începe fiecare zi ca și cum ar fi ultima, găsește bucurie în lucrurile simple, apreciază oamenii din jurul tău. gustă, respiră, iubește, trăiește, visează”, a scris tânărul într-un Instastory.

ADVERTISEMENT
Tags: