Life

Laura Vass, de urgență la spital: „Consider să aflați…”

Laura Vass, anunț sfâșietor pentru fanii săi! Artista a ajuns de urgență la spital și a dorit să se știe chiar de la ea despre ce e vorba.
26.04.2024 | 00:17
Laura Vass de urgenta la spital Consider sa aflati
Mesajul dureros transmis de Laura Vass. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laura Vass a publicat în mediul online un mesaj direct din ambulanță. Cântăreața de manele trece printr-o perioadă dureroasă și abia acum și-a făcut curaj să vorbească despre problemele sale. De ce a mers la spital.

Laura Vass, imagine din mediul online

Laura Vass trece prin momente cumplite de acum doi ani, însă a preferat să-și ascundă durerea până în acest moment. Recent, a dus-o de urgență pe mama sa la spital, însă aceasta nu este prima dată când se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Artista a publicat o imagine chiar din ambulanță, dar nu a explicat ce probleme de sănătate are mama sa. A precizat că este vorba despre boli cronice, motiv pentru care locuiește cu ea de o bună perioadă de timp.

„Iar la spital, cu mama. De mulți ani de zile mama mea locuiește cu mine și am grijă de ea din toate punctele de vedere. Nu am vorbit în mod public despre asta din motive de respect și profesionalism față de voi.

ADVERTISEMENT

Doar că acum consider să aflați acest aspect din viața mea personală, pentru că mă întrebați mereu tot felul de lucruri, la care v-am răspuns întotdeauna, dar sumar”, a spus artista care în trecut s-a certat cu Dan Bursuc.

Problemele mamei sale s-au agravat

Dacă până acum doi ani mama sa a reușit să-și țină sub control starea de sănătate. La un moment dat, însă, situația s-a înrăutățit, iar cântăreața nu a putut sta cu mâinile în sân.

ADVERTISEMENT

Și-a făcut timp pentru a o îngriji pe femeia care i-a dat viață, fără să le spună fanilor prin ceea ce trece și fiind nevoită să se împartă între carieră și viața de familie- pe care a preferat să o țină departe de public.

laura vass ambulanță geam
Laura Vass, mesaj sfâșietor în mediul online.
Sursa foto: Instagram

Acum că și-a deschis inima, Laura Vass a susținut că este posibil să mai vorbească despre asta pe viitor, mai ales că situația în care se află mama sa continuă să se agraveze pe măsură ce trece timpul.

ADVERTISEMENT

„Ideea este că de cel puțin doi ani mama mea se află într-o stare de sănătate gravă cu care ne descurcăm destul de greu, cu diagnostice cronice. Probabil o să mai povestesc despre asta”, a completat Laura Vass.

ADVERTISEMENT