Life

Adda, dezvăluiri despre problemele de sănătate. Cum se simte acum concurenta de la Te cunosc de undeva: “E o frică permanentă”

Adda a vorbit despre problemele de sănătate. Cum se simte concurenta de la Te cunosc de undeva, diagnosticată cu boala Lyme în 2022.
30.04.2023 | 11:23
Adda dezvaluiri despre problemele de sanatate Cum se simte acum concurenta de la Te cunosc de undeva E o frica permanenta
Cum se simte acum Adda. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Adda a avut mari probleme de sănătate după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme, în 2022. Concurenta de la Te cunosc de undeva se simte mai bine acum, după ce a urmat regulat tratamentul. De ce îi este frică îndrăgitei artiste?

Adda, detalii despre problemele de sănătate. Cum se simte acum artista

Cântăreața este concurentă la Te cunosc de undeva, acolo unde face echipă cu Radu Bucălae. Cei doi au avut de interpretat personaje interesante, dar și dificile până acum, cum ar fi Loredana Groza sau Madonna.

ADVERTISEMENT

La începutul anului trecut, Adda a fost diagnosticată cu boala Lyme, însă de atunci face tratament, iar starea de sănătate a artistei s-a îmbunătățit. Artista se simte destul de bine, altfel nu ar fi participat la transforming show-ul de la Antena 1, pentru care filmează destul de mult.

“Dacă nu îmi permitea sănătatea să mă implic în proiect nu o făceam, dar starea mea de sănătate e ok, obosesc, dar știu să mă menajez atunci când este cald”, a declarat Adda pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost în camera de oxigen de la Constanța și le recomandă această terapie și oamenilor care nu au probleme. Adda nu a avut nevoie de prea multe ședințe, dar le-a făcut atunci când starea ei era mai gravă.

“Da și o să urmeze să mai fac această terapie, e o terapie pe care o recomand și oamenilor sănătoși, poți să o faci de mai multe ori pe an, la mine nu a fost nevoie de foarte multe ședințe, le-am făcut dar la nevoie, când era situația mai critică”, a mai explicat solista.

ADVERTISEMENT

Vedeta a recunoscut că încă îi este frică de căpușe, mai ales după ce a găsit una în pat. “Da, am o groază, e o frică permanentă, pentru că ele sunt purtătoare de viruși mortali”, a mai spus ea.

Își mai dorește Adda al doilea copil?

În cadrul aceluiași interviu, Adda a fost întrebată dacă vrea să-i dăruiască un frățior sau o surioară fiului ei. Artista își dorește o fetiță, dar momentan vrea să se concentreze pe sănătate.

ADVERTISEMENT

“Evident că îmi doresc o fetiță, brunetă, cu ochii verzi, dar mă axez acum pe sănătate și când va vrea Universul să vină, va veni”, a mai declarat concurenta de la Te cunosc de undeva.

Fiul artistei și al lui Cătălin Rizea are foarte multe pasiuni, cum ar fi înotul și fotbalul, dar și chitara. La doar 6 ani, băiețelul vrea la engleză și la robotică. Cu toate acestea, Adda nu ar vrea să îl suprasolicite, din moment ce are o vârstă atât de fragedă.

ADVERTISEMENT
Tags: