Life

Adela Popescu, despre cum este să fii mamă a trei băieți: ”Cu mare greutate am ieșit din casă, acolo unde se țipă și se urlă”

Adela Popescu recunoaște că nu îi este ușor să-și crească cei trei copii. Actrița a dezvăluit fanilor că în casa ei este foarte multă forfotă de când s-a mărit familia.
16.10.2021 | 20:18
Adela Popescu despre cum este sa fii mama a trei baieti Cu mare greutate am iesit din casa acolo unde se tipa si se urla
Adelei Popescu nu îi este ușor să-și crească cei trei copii. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Să fii mamă nu este deloc ușor, mai ales atunci când ai trei băieți, ca în cazul Adelei Popescu. Sătulă de ”haosul” din casa sa, actrița a dat bir cu fugiții.

Mai în glumă sau mai în serios, Adela Popescu s-a declarat ”fericită că a scăpat” și și-a pus fanii pe gânduri.

ADVERTISEMENT

”Cu mare greutate am ieșit din casă, acolo unde se țipă și se urlă. De fapt, am plecat foarte fericită că am scăpat. Glumesc. Nu glumesc.

O las așa, în coadă de pește, să spuneți și că sunt o mamă rea, dar că de fapt sunt amuzantă, vedeți voi, vă împărțiți cum vreți”, a spus Adela Popescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Adela Popescu, alături de fiul ei și soțul ei. Sursa foto: Facebook

Adela Popescu a născut a treia oară în acest an

Anul acesta, Adela Popescu și-a mărit familia cu un al treilea băiat, pe care l-a adus pe lume în iulie. Copilul a luat nota zece la naștere. Radu Vâlcan și-a văzut atunci fiul foarte puține minute din cauza pandemiei.

”Uraaaaa! S-a înfăptuit! Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult ca zece fetițe. Și face! Că e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg și s-a născut după o agonie de aproape patru ore.

ADVERTISEMENT

Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să îi povestesc despre năzdrăvănii de frățiori ce îl așteaptă acasă.

Tati a avut și el voie să ne viziteze 20 de minute cât să ne bucurăm împreună, că și de data asta, la nașterea lui, la fel că a frățiorilor, plouă.”, anunța Adela Popescu pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Adela Popescu alături de alți doi copii ai săi. Sursa foto: Facebook

Adela Popescu a revenit la ”Vorbește Lumea”

Adela Popescu a revenit la ”Vorbește Lumea” la scurt timp după naștere, mai exact în luna septembrie. Asta după ce în luna ianuarie anunța că renunță la emisiune deoarece a rămas însărcinată. Atunci, locul i l-a luat Lora, dar aceasta nu a stat decât șase luni la prezentare.

De curând, Adela Popescu a răspuns și celor care au criticat-o pentru că a revenit prea rapid la locul de muncă, având în vedere că nu are mult timp de la naștere,

”De ce te-ai intors atat de repede la Vorbeste Lumea? Printre altele, pentru ca in fiecare zi, pe la 10:30 ma uit la mine in oglinda si imi place ce vad.

Credeti ca e putin lucru? Sa fii “obligat” sa iesi din pijamale si sa pui o rochita frumoasa pe tine, sa iti coafezi parul si sa iti dai cu un ruj rosu, poate sa insemne, uneori, cea mai buna terapie post nastere”, a explicat actrița.

ADVERTISEMENT