Life

Adela Popescu, detalii despre stilul de viață și operații estetice. Ce i-a promis soțului său, Radu Vâlcan

Adela Popescu, dezvăluiri despre menținerea în formă și intervenții chirurgicale. Care este angajamentul luat față de Radu Vâlcan.
28.12.2023 | 09:20
Adela Popescu detalii despre stilul de viata si operatii estetice Ce ia promis sotului sau Radu Valcan
Adela Popescu, dezvăluiri despre menținerea în formă și intervenții chirurgicale. Care este angajamentul luat față de Radu Vâlcan. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină în vârstă de 37 de ani a oferit un interviu în care a venit cu detalii despre stilul de viață și operații estetice. Ce i-a promis soțului său, gazda reality show-ului Insula Iubirii, difuzat la Antena 1.

Adela Popescu, dezvăluiri despre menținerea în formă și intervenții chirurgicale. Care este angajamentul luat față de Radu Vâlcan

Adela Popescu are câteva dezvăluiri despre menținerea în formă și intervenții chirurgicale. Care este angajamentul luat față de Radu Vâlcan alături de care are un mariaj fericit și trei băieți de care este mândră.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță a dezvăluit că nu are nicio operație estetică, în ciuda faptului că s-a vehiculat multă vreme că a recurs la rinoplastie. Nu are nimic împotriva acestor proceduri, însă spune că momentan nu este pregătită pentru ele.

„Am o problemă cu operațiile estetice care te urâțesc, dar cele care te înfrumusețează mi se par binevenite. În momentul acesta, nu mă simt pregătită pentru vreuna dintre ele, dar nu spun că nu le voi face.

ADVERTISEMENT

Ce mi-am făcut în plus a fost o micropigmentare fir cu fir la sprâncene, foarte naturală. Dacă nu spun cuiva, nimeni nu își dă seama. E foarte bine făcută și mă simt confortabil, eu neavând niște sprâncene extraordinare, de aceea am și apelat la asta.

În momentul acesta, nu mă gândesc la o operație estetică. Repet, nu am nimic împotriva lor”, a declarat Adela Popescu pentru revista viva.ro. Fosta moderatoare de la Vorbește lumea a mai subliniat că s-a operat de deviație de sept.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, focusată pe felul în care arată

Adela Popescu este mai focusată ca oricând pe felul în care arată cu toate că gena a fost bună cu ea. Vedeta i-a promis partenerului de viață, Radu Vâlcan, că la vară va fi mândru de ea atunci când se vor afișa pe plajă.

Speră să se țină de cuvânt de aceea a început să meargă la sală de trei ori pe săptămână. În plus, blondina este atentă la alimentație cu toate că este gurmandă, însă nu vrea să regrete mai târziu că nu a făcut nimic pentru a fi în formă maximă.

ADVERTISEMENT

„Într-adevăr, corpul meu, moștenirea de la mama, m-a ajutat să fiu slabă și în parametri. Eu acum mă refer la ce știu eu, cum arată abdomenul, cum arată anumite locuri din corpul meu, care sunt departe de a fi perfecte”, a mai spus Adela Popescu, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT