Life

Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o hotărâre majoră: ”Deja fac research, caut haine potrivite”

Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut un pas important. Fosta prezentatoare de la Vorbește lumea se ocupă de documentare.
11.11.2023 | 15:45
Adela Popescu si Radu Valcan au luat o hotarare majora Deja fac research caut haine potrivite
Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut un pas important. Fosta prezentatoare de la Vorbește lumea se ocupă de documentare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o hotărâre majoră. Fosta vedetă de la Pro TV a anunțat că în momentul de față face research și caută haine potrivite pentru vacanța care va avea loc în perioada imediat următoare.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut un pas important. Fosta prezentatoare de la Vorbește lumea se ocupă de documentare

Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut un pas important. Fosta prezentatoare de la Vorbește lumea se ocupă de documentare pentru sejurul care se va desfășura în Laponia. Blondina este nerăbdătoare să ajungă în țara lui Moș Crăciun pentru că îi este tare dor de zăpadă.

ADVERTISEMENT

„E hotărâtă treaba! Plecăm în Laponiaaaaa la Moș Crăciun! Am ezitat până acum pentru că drumul era tare complicat, cu o escală sau chiar două. Nu aveam idee exact ce activități să facem, în ce localități, etc.

Daaar, vom pleca cu un charter și în 4 ore suntem direct în prag la doamna Crăciun. Deja fac research, caut haine potrivite și mă surprind fiind extrem de nerăbdătoare, cu un gol în stomac de fericire.

ADVERTISEMENT

Nici nu realizam cât de dor îmi era de zăpada din copilăria mea, de totul alb, fără de care magia Crăciunului nu are cum să fie completă… Așteptăm cu drag orice sugestie, avertizare, recomandare.

Pachetul l-am luat prin agenție. Conține zborul cu avionul, cazarea, mesele și cele mai importante activități”, a anunțat Adela Popescu pe contul de Instagram, în dreptul unei imagini cu soțul său, Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, încurajată de vedete și internauți

Adela Popescu a primit numeroase încurajări și sfaturi de la vedete autohtone, dar și de la internauți. Dana Rogoz, cu care este foarte bună prietenă, i-a transmis că va uita de frig atunci când va ajunge în țara lui Moș Crăciun.

Mai mult, actrița a asigurat-o că totul va fi de poveste și că se va întoarce cu foarte multe amintiri frumoase. Pe de altă parte, Corina Caragea a ținut să spună că i-ar plăcea și ei să meargă, doar că nu are curaj.

ADVERTISEMENT

O fană i-a spus Adelei Popescu să nu rateze excursia cu sania trasă de câinii husky sau vizita la reni. De asemenea, o altă recomandare, care va fi cu siguranță pe placul copiilor, este snowmobiliul, dar și aurora boreală.

ADVERTISEMENT