Life

Adela Popescu, detalii din viața de mamă. Cum se înțeleg băieții prezentatoarei

Adela Popescu s-a confesat internauților și le-a vorbit foarte sincer și deschis despre viața de mamă. Vedeta de la Pro TV are trei băieți de vârste diferite.
31.03.2022 | 10:49
Adela Popescu detalii din viata de mama Cum se inteleg baietii prezentatoarei
Adela Popescu, confesiune despre rolul de mamă. Cum este viață alături de trei băieți. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Blondina a oferit detalii despre familia sa, punctând foarte mult înțelegerea care există, momentan, între copiii săi și ai moderatorului de la Insula Iubirii, Radu Vâlcan. Cei doi formează un cuplu unit, care își dorește și o fată.

Adela Popescu, confesiune despre rolul de mamă. Cum este viață alături de trei băieți

Adela Popescu recunoaște că acum cei mici se poartă foarte frumos, asta pentru că Adrian, ultimul copil născut, este încă foarte mic. Ceilalți doi băieți, Alexandru și Andrei, îl acceptă în preajma lor și chiar nu sunt geloși.

ADVERTISEMENT

Cântăreața este conștientă că lucrurile s-ar putea schimba radical între cei trei băieți, mai ales când vor începe disputele pe tot felul de jucării. Vedeta se așteaptă la certuri pe mașini sau pe cariocile de desenat.

„Neașteptat de bine se poartă frățiorii mai mari cu bebelușul Adrian. Li se luminează fața de fiecare dată când îl văd. Îl pupă, îl mângaie, nu par să aibă o problemă că e ținut în brate și pupăcit peste tot.

ADVERTISEMENT

Asta nu înseamnă că ne lipsesc certurile din casă. Deloc chiar. Desigur, Adrian încă e inofensiv, nu le strică mașinuțele și nici nu le fură cariocile. Vedem atunci generozitate și iubire”, a declarat Adela Popescu pe Instagram.

Adela Popescu, program strict pentru cei trei băieți

Prezentatoarea de la Vorbește lumea este tare mândră de cei trei băieți și spune că situația este sub control în casa sa. În prezent, actrița este foarte implicată în creșterea celor mici, chiar dacă a revenit la muncă foarte devreme.

ADVERTISEMENT

Primii doi băieți merg la grădiniță pe timpul zilei, în timp ce bebelușul rămâne acasă cu bunicii în orele în care Adela Popescu este prezentă pe platourile de filmare ale show-ului matinal pe care-l moderează de ani buni.

„Eu îmi culc copiii devreme. Normal că nu le convine neapărat. E mult mai distractiv să sară pe canapea. Ce mă face să cred că nu greșesc este că adorm în maxim 15 minute de când ne punem în pat.

ADVERTISEMENT

De unde trag concluzia că nevoia de somn există.Mărturisesc, totul a pornit inițial din rațiuni egoiste. Îmi place liniștea din casă când ei dorm și câștigăm, eu și Radu, un timp al nostru”, a completat vedeta cu altă ocazie, în social media.

ADVERTISEMENT