Life

Adela Popescu, luată prin surprindere de fiul cel mare: „Cea mai rea mamă din lume!” Cum a reacționat prezentatoarea

Adela Popescu a fost luată prin surprindere de fiul cel mare, care i-a spus că este o mamă rea. Prezentatoarea le-a povestit fanilor întâmplarea trăită recent.
04.10.2021 | 16:11
Adela Popescu luata prin surprindere de fiul cel mare Cea mai rea mama din lume Cum a reactionat prezentatoarea
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a vorbit despre traumele din copilărie pe rețelele de socializare. Prezentatoarea de la Pro TV le-a dezvăluit fanilor cum a putut să o numească fiul ei cel mare, Alexandru, dintr-un motiv banal.

Mai exact, băiețelul i-a spus Adelei că este „cea mai rea mamă din lume” doar pentru că nu a colorat un personaj așa cum a vrut el. Vedeta fost șocată de remarca celui mic și a abordat acest subiect cu fanii.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, luată prin surprindere de fiul cel mare: „Cea mai rea mamă din lume!” Cum a reacționat prezentatoarea

Adela Popescu a fost luată prin surprindere de fiul ei cel mare, Alexandru i-a spus că este „cea mai rea mamă” din lume după ce aceasta l-a colorat pe Spider-Man cu altă culoare decât roșu, așa cum ar fi vrut băiețelul.

Vedeta le-a vorbit urmăritorilor despre un subiect delicat și ar vrea să știe cum se simt părinții ai căror copii, ajunși la vârsta maturității, afirmă că au traume din copilărie.

ADVERTISEMENT

„Mă tot întreb ce-o fi în sufletul părinților ai căror copii afirmă că au traume din copilărie. Că nu s-au simțit iubiți, apreciați, văzuți. Și că neîmplinirea pe care o simt în viață de adult e din cauza lor. A părinților.

Încerc să îmi imaginez o mamă de 60 de ani, pe un fotoliu din sufrageria de la etajul 4, citind pe Facebook postarea copilului despre asta. Ce simte ea? Neagă? Se revoltă? Își cere scuze? Plânge? M-am trezit gândindu-mă la asta, probabil și pentru că, mai nou, mă simt mai mult mamă decât fiică.

ADVERTISEMENT

Și pentru că zilele trecute Alexandru mi-a spus cu multă ușurință că sunt cea mai rea mama din lume. Pentru că l-am desenat pe Spider-Man cu vișiniu, nu cu roșu.

Nu m-a mișcat prea tare, dar asta și pentru că simt că am suficient timp să «repar» tot ce îmi pare că nu am făcut bine până în acel moment.

ADVERTISEMENT

Dar când ai 60 de ani, ce simți? Mai ales când știi că ai făcut atât cât ai putut, știut, priceput. Că ai făcut atât… cât părinții tăi au putut, știut, priceput… cu tine”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți de șase ani și au trei copii, Alexandru, Andrei și Adrian. Blondina este foarte activă și pe rețelele sociale, unde le împărtășește fanilor diverse întâmplări din viața ei.

Adela Popescu s-a întors la Pro TV la puțin timp după ce a născut

Adea Popescu s-a întors la emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV la doar o lună și jumătate după ce a născut a treia oară.

Fosta actriță a fost nevoită să revină mai repede decât ar fi plănuit din cauza plecării lui Cove, care s-a mutat la Prima TV, unde prezintă Flash monden alături de Diana Bart.

La începutul lui ianuarie, blondina a anunțat că se va retrage de pe micile ecrane din cauza sarcinii. În plus, Adela a vrut să fie cât mai protejată încă de la începutul sarcinii, dat fiind contextul pandemiei de Covid-19.

La doar o săptămână după ce s-a întors pe sticlă, vedeta a stat acasă două săptămâni, infectată cu coronavirus. 

„Ieri m-am simțit rău, am ajuns acasă și mi-am făcut un test rapid și am ieșit, din păcate, pozitivă Covid.

Am făcut imediat și un test PCR care a confirmat și el, așa că vreo două săptămâni o să stau cu ochii pe voi. Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebelușul.

Ceilalți doi băieți sunt la bunici. Ne hidratăm, ascultăm doctorul…”, a anunțat Adela Popescu la acel moment.

Radu Vâlcan și fiul cel  mic, Adrian, au contactat și ei virusul, însă nu au avut simptome. Soțul blondinei era vaccinat anti-Covid, așa că a trecut mai ușor prin boală.

ADVERTISEMENT