Life

Adela Popescu, prima reacție după plecarea lui Cove de la Vorbește lumea. Cine prezintă alături de ea acum

Adela Popescu a revenit pe micile ecrane la aproape o lună și jumătate după ce a devenit pentru a treia oară mămică. Actrița a vorbit în cadrul emisiunii Vorbește Lumea despre plecarea lui Cove.
30.08.2021 | 15:03
Adela Popescu prima reactie dupa plecarea lui Cove de la Vorbeste lumea Cine prezinta alaturi de ea acum
ADVERTISEMENT

Cove a surprins pe toată lumea când a anunțat că nu va mai prezenta emisiunea Vorbește Lumea.

Fosta sa colegă, Adela Popescu a revenit pe micile ecrane, iar noii ei colegi sunt Shurubel și Bogdan Ciudoiu.

În prima ediție a emisiunii din această toamnă, Adela Popescu a vorbit despre decizia pe care a luat-o Cove.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, prima reacție după plecarea lui Cove de la Vorbește lumea

Vorbește lumea a revenit pe micile ecrane. După plecarea lui Cove emisiunea a suferit unele schimbări. În postura de prezentatori în această toamnă sunt Adela Popescu, și cei doi oameni de radio, Shurubel și Bogdan Ciudoiu.

“Echipa îți aduce din nou dimineți pline de distracție şi voie bună. Suntem tare, tare bucuroşi să ne revedem cu Adela şi le urăm «Bun venit!» lui Bogdan şi Shurubel”, a fost mesajul publicat pe paginile de Facebook și de Instagram ale emisiunii de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu a revenit după mai multe luni de pauză. La începutul anului când a aflat că este însărcinată pentru a treia oară, vedeta a decis să rămână acasă. Acum s-a întors la aproape două luni după ce a devenit mămică pentru a treia oară. 

În cadrul emisiunii aceasta a vorbit despre plecare fostului său coleg, Cove.

“Știu că vă surprinde lipsa scumpițelului meu Cove, este absolut normal. Toți îl iubim, îl prețuim și îi vom duce lipsa. Te iubim, Cove. Dar viața merge mai departe, iar prieteniile adevărate nu se destramă, tu știi ce spun”, a mai spus Adela Popescu.

ADVERTISEMENT

Anunțul făcut de Gabriel Coveșeanu

Săptămâna trecută, actorul și-a surprins fanii după ce i-a anunțat că a încetat colaborarea cu postul Pro TV. Acesta era prezentatorul emisiunii Vorbește lumea de șase ani. Cove a spus că nu dorește deocamdată să se implice într-un alt proiect Tv și cei care îl apreciază îl pot vedea la teatru.

“Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viața noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea.

ADVERTISEMENT

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe.

Cât despre mine, vă aștept în continuare la Teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a spus îndrăgitul actor.

ADVERTISEMENT