Life

Ce legătură există între Adela Popescu și Marilu Dobrescu, cel mai bun influencer român? Vedeta Pro TV a făcut dezvăluirea în direct

Marilu Dobrescu, cel mai bun influencer român, și Adela Popescu, moderatoarea „Vorbește lumea” au dezvăluit că între ele există o legătură mai veche și ca se cunosc de mult timp
14.12.2021 | 13:53
Ce legatura exista intre Adela Popescu si Marilu Dobrescu cel mai bun influencer roman Vedeta Pro TV a facut dezvaluirea in direct
Pe Marilu Dobrescu și Adela Popescu le leagă o relație mai veche. Sursa: Instagram
ADVERTISEMENT

Marilu Dobrescu a câștigat titlul Romanian Social Media Star of 2021 la ediția din acest an a People’ s Choice Awards. Tânăra a fost invitată, marți, în emisiunea „Vorbește lumea” , unde a povestit despre parcursul său în online și a explicat care este motivul pentru care consideră că merită premiul primit.

Celebra influenceriță a luat-o prin surprindere pe Adela Popescu, atunci când i-a dezvăluit prezentatoarei că reprezintă un exemplu pentru ea.

ADVERTISEMENT

Ce legătură există între Marilu Dobrescu și Adela Popescu?

Soția lui Radu Vâlcan a mărturisit că între ea și Marilu Dobrescu există o legătură mai veche. Adela Popescu și câștigătoarea Romanian Media Star of 2021 se cunosc de mult de timp, încă de pe vremea când vloggerița era doar un copil.

Moderatoarea emisiunii „Vorbește lumea” spune că Marilu nu s-a schimbat deloc și ca are același comportament din copilărie. Roșcata se declară o femeie nonconformistă și originală, care nu se teme să verbalizeze tot ce îi trece prin minte.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de MARILU (@mariludobrescu)

„Voi știți că eu o știu pe Marilu de când era…Mariluță? De mică era exact așa cum este acum. Tot timpul punea întrebări, tot timpul era curioasă. Era ceva…”, a povestit Adela Popescu.

La rândul său, Marilu Dobrescu i-a spus Adelei că îi este exemplu. Tânăra, în vârstă de 23 de ani, își dorește să devină mamă în viitorul apropiat și a dezvăluit că ar vrea tot 3 copii, precum celebra prezentatoare.

ADVERTISEMENT

„Gemeni direct, să fie tripleți, dar doar să iasă. Am 23 de ani, vreau și eu să trăiesc experiența asta. Măi, nu știu, dar aș vrea…Deci, Adela, îți jur, vreau să fiu ca tine, cu trei copii acasă.”, a spus Marilu.

De ce consideră Marilu Dobrescu că merita trofeul Romanian Social Media Star of 202

Marilu Dobrescu și-a început activitatea în mediul online în urmă cu 5 ani. De atunci, ea a câștigat simpatia publicului datorită sincerității și originalității sale. Nu s-a ferit să împartă cu următorii de pe rețelele de socializare toate secretele, de la dispariția fratelui vitreg, până la relații intime sau împăcarea și despărțirea de fostul partener de viață.

ADVERTISEMENT

Roșcata nu vrea să fie modestă și recunoaște că se considera, oricum, cea mai bună în domeniul ei, iar premiul oferit de People’ s Choice a venit doar ca o confirmare a muncii sale. 

Marilu a ales să activeze în online pentru că, spune ea, îi place să vorbească foarte mult, iar apropiații erau deja plictisiți să îi asculte, la nesfârșit, poveștile.

„Întotdeauna am vorbit prea mult. În grupul meu de prieteni, la școală, oriunde, în orice grup social am fost, de fiecare dată dădeam prea mult din casă. Și cumva, oamenii de lângă mine s-au plictisit să audă mereu aceleași povești. Natural a fost dintotdeauna. 

Știam că sunt unul dintre cei mai buni creatori de conținut. Acum, pot să spun că mă recomandă, oficial, și lumea, pentru că m-au votat. Sincer, la cât muncesc și la cât content bag, cumva mă așteptam. Dar asta pentru că e foarte multă muncă în spate.”, a explicat Marilu Dobrescu.

Ce planuri are cel mai bun influencer român pentru noul an?

Pe lângă copii, Marilu Dobrescu și iubitul ei, Iustin, își doresc să pot salva cât mai multe animale abandonate. Bărbatul, alături de care a pornit prima serie de true crime din România, o susține necondiționat, indiferent de alegeri.

Săptămânal, cei doi încarcă portbagajul mașinii cu mâncare pentru căței și pisici, apoi pleacă în jurul Bucureștiului, în căutare de animale neajutorate. Anul acesta au salvat cel puțin 8, iar anul viitor își propun să ajute mult mai multe.

Pentru că muncește mult, Marilu Dobrescu nu și-a făcut planuri pentru sărbători. Cel mai probabil, ea va petrece alături de familie, cu care are o relație foarte apropiată.

ADVERTISEMENT