Life

Adela Popescu, mesaj emoționant pentru mama sa. De ce nu i-a fost alături de ziua ei: „Nu am putut să o sărbătorim cum se cuvine”

Adela Popescu i-a făcut o urare emoționantă mamei sale de ziua ei. Femeia nu a sărbătorit acasă, ci într-un loc neașteptat.
13.10.2023 | 10:50
Adela Popescu mesaj emotionant pentru mama sa De ce nu ia fost alaturi de ziua ei Nu am putut sa o sarbatorim cum se cuvine
Adela Popescu, mesaj emoționant pentru mama sa. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu ocazia zilei de naștere, Adela Popescu i-a făcut mamei sale o urare emoționantă. Vedeta nu a putut fi alături de „doamna Doina”, așa cum îi spune de fiecare dată, pentru că aceasta a ales să sărbătorească într-un mod inedit.

Ce mesaj i-a transmis Adela Popescu mamei sale de ziua ei de naștere

Deși a plecat de mulți ani de acasă, Adela Popescu are o relație foarte apropiată cu familia ei. Chiar recent, vedeta și soțul său s-au pus pe treabă și l-au ajutat pe fratele ei pentru a culege prunele din livadă. 

ADVERTISEMENT

Iar când vine vorba despre părinții ei, fosta prezentatoare de la Vorbește lumea, are numai cuvinte de laudă. Se întoarce acasă, în sânul celor dragi, de fiecare dată și sărbătorește alături de ei cele mai importante momente.

Nu toate, însă, căci, anul acesta, de ziua ei, mama soției lui Radu Vâlcan nu a fost acasă. Ea a fugit cu „fetele” în afara țării. Astfel, Adela Popescu s-a mulțumit să-i trimită public o urare emoționantă.

ADVERTISEMENT

În stilul său caracteristic, vedeta tv a adăugat și câteva glume, menționând că-i este dor de „doamna Doina”, așa cum o alintă adesea, dar și că abia așteaptă ce cadouri o să primească la întorcerea acesteia acasă.

„Astăzi este ziua celei mai minunate femei de pe pământ. Mama mea. Nu am putut să o sărbătorim cum se cuvine pentru că e plecată cu niște puștoaice de vârsta ei, la Malmo, în Suedia.

ADVERTISEMENT

 Abia aștept să se întoarcă, să o strâng tare în brațe, și să îi spun cât de mult o iubim. Și să ne dea ce ne-a adus de pe acolo. La mulți ani, mama mea!”, a transmis Adela Popescu pe Instagram. 

A primit numeroase urări

Cum era de așteptat, în secțiunea de comentarii, fanii Adelei Popescu au trasnsmis și ei urări de bine pentru mama acesteia. Și Dana Rogoz și Laura Cosoi, bunele prietene ale vedetei, au felicitat-o pe aceasta.

ADVERTISEMENT

„Să îți trăiască mămica fericită și sănătoasă! Este un exemplu de femeie, iar tu i-ai călcat pe urme”. „La mulți ani! Să-ți trăiască sănătoasă și să te bucuri de prezența ei cât mai mult timp!”. „La mulți ani d-na Doina, mama Adeluței!! Sănătate maximă și tot binele din lume”, sunt câteva dintre comentariile primite de Adela Popescu.

Totodată, soția lui Radu Vâlcan a menționat ca mama sa a citit toate mesajele alături de prietenele ei și a fost încântată. „Mulțumim tuturor pentru urări! Mama le-a citit pe toate împreună cu fetele”. 

ADVERTISEMENT