Life

Vestea neașteptată primită de Adela Popescu după ce s-a întors din Dominicană: „A plecat”

Adela Popescu s-a întors acasă după mai multe săptămâni petrecute în Republica Dominicană, dornică să- revadă pe cei dragi, însă a avut parte de o surpriză.
08.10.2022 | 12:31
Vestea neasteptata primita de Adela Popescu dupa ce sa intors din Dominicana A plecat
Ce veste a primit Adela Popescu la întoarcerea din Dominicană. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Filmările pentru emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! s-au încheiat, astfel că Adela Popescu s-a întors din Republica Dominicană. Totuși, atunci când a ajuns acasă, a avut surpriza să afle că un membru al familiei sale a plecat în vacanță.

Ce a aflat Adela Popescu atunci când s-a întors din Republica Dominicană? Este vorba despre mama ei

Cu puțin timp înainte de ziua ei de naștere, Adela Popescu s-a întors din Republica Dominicană. Vedeta a fost plecată timp de mai multe săptămâni pentru a filma emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! pe care o prezintă alături de Cabral. 

ADVERTISEMENT

După mult timp petrecut departe de cei dragi, soția lui Radu Vâlcan aștepta să se bucure de revedere, însă nici bine nu s-a instalat acasă că a avut parte de o surpriză.

Un alt membru al familiei sale a anunțat-o că urmează să plece într-o vacanță de câteva zile alături de mai mulți prieteni.

ADVERTISEMENT

Este vorba de mama prezentatoarei de televiziune, Doina, care și-a făcut bagajele și a plecat la Monte Carlo, de unde i-a trimis fiicei sale mai multe imagini.

„M-am întors eu, dar a plecat doamna Doina la Monte Carlo cu fetele. Na, poftim”, a scris Adela Popescu pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu împlinește 36 de ani

Pe 8 octombrie, Adela Popescu împlinește 36 de ani, astfel că soțul său i-a pregătit o surpriză. I-a oferit flori, tort și o vacanță într-o destinație secretă.

„Cu siguranță că o să mă gândesc la ceva special, dar nu vreau să spun ce pentru că va afla ea. Oricum ceva special, ceva să ieșim puțin din rutina asta și mai ales că este foarte obosită. Merită într-adevăr.

ADVERTISEMENT

Vorbim de o apreciere maximă și să simtă faptul că este iubită și îndrăgită și apreciată. În mod special de noi. Prima dată de noi”, a declarat Radu Vâlcan în urmă cu câteva zile pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT