Life

Modul neașteptat în care Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au petrecut weekendul. Puțini s-ar aștepta la asta

Activitatea surprinzătoare pe care Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut-o în weekend. Puțini și-ar imagina că vedetele fac asta.
17.09.2023 | 22:35
Modul neasteptat in care Adela Popescu si Radu Valcan siau petrecut weekendul Putini sar astepta la asta
Cum și-au petrecut Adela Popescu și Radu Vâlcan weekendul. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu toate că au cariere de succes în televiziune și o mulțime de admiratori, Adela Popescu și Radu Vâlcan nu se tem să coboare la munca de jos. Cei doi au avut o activitate complet neașteptată în acest weekend.

Adela Popescu și Radu Vâlcan nu fug de munca fizică

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt două nume răsunătoare ale showbizului românesc. Au cariere de succes în televiziune, de-a lungul timpului făcând parte din mai multe proiecte răsunătoare.

ADVERTISEMENT

Adela a jucat în telenovele iubite de mii de români, și-a încercat norocul și în muzică, iar în ultimii ani s-a axat pe cariera de prezentatoare. A moderat ani buni emisiunea Vorbește lumea, până anul trecut când a plecat în junglă pentru a prezenta Sunt celebru, scoate-mă de aici! alături de Cabral. 

La rândul lui, Radu Vâlcan prezintă show-ul momentului – Insula iubirii și are o mulțime de fani. Totodată, ei sunt admirați și pentru familia pe care o formează și pentru stilul de viață pe care îl duc.

ADVERTISEMENT

De multe ori, au demonstrat că nu au lăsat celebritatea să-i schimbe și că în afara camerelor de filmat duc o viață cât se poate de normală. Prezentatoarea vorbește cu drag despre copilăria petrecută la țară și despre năzbâtiile pe care le făcea de fiecare dată când are ocazia.

Totodată, când au puțin timp, Adela Popescu și Radu Vâlcan dau câte o fugă pe meleagurile natale. Uneori o fac pentru sa relaxa, dar sunt și momente în care îmbină utilul cu plăcutul, așa cum s-a întâmplat în weekendul care s-a încheiat recent.

ADVERTISEMENT

Au fost la cules de prune

Deși puțini s-ar fi așteptat ca două vedete să facă asta, Adela Popescu și Radu Vâlcan, însoțiți de cei trei copii și cu ceștile de cafea la purtător, au plecat la cules de prune. Prezentatoarea a imortalizat momentul și l-a făcut public pe contul său de Instagram.

Așa cum și-au obișnuit cu publicul, dis de dimineață erau cu zâmbetul pe buze și puși pe glume, însă conștienți de ziua lungă ce îi aștepta. Căci aveau o întreagă livadă de cules. „Zici că mergi la cules de prune?”, l-a întrebat vedeta pe soțul său, conform wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT

„Da! Te oftici?”, i-a replicat prezentatorul de la Insula iubirii. „Ce părere ai despre asta?”, a întrebat Adela Popescu, iar răspunsul din partea lui Radu Vâlcan nu a întârziat să apără: „Sunt surprins plăcut, nu-mi imaginam că azi, la ora asta, o să fiu la cules de prune”.

Au avut, însă, un motiv bun. Adela Popescu l-a ajutat pe fratele său care o afacere cu fructe proaspete. Bărbatul se ocupă personal de creșterea și îngrijirea lor, apoi le culege și le scoate la vânzare atunci când sunt coapte.

ADVERTISEMENT