Life

Meghan Markle nu se ține de promisiuni. Ce schimbare de planuri a făcut Ducessa de Sussex

Meghan Markle nu se ține de cuvânt. Ducessa de Sussex a făcut o schimbare de planuri care i-a uimit pe mulți, după ce promitea o revenire pe micile ecrane.
23.04.2024 | 21:21
Meghan Markle nu se tine de promisiuni Ce schimbare de planuri a facut Ducessa de Sussex
Ce trebuia să facă Meghan Markle. Sursa foto: People
ADVERTISEMENT

Schimbare de planuri pentru Meghan Markle, pe ultima sută de metri. Ducessa de Sussex a renunțat la unul dintre proiectele sale, care se anunța a fi unul de-a dreptul spectaculos. Ce urma să facă soția Prințului Harry?

Ce schimbare de planuri a făcut Meghan Markle

Până de curând, Meghan Markle lăsa de înțeles că va avea o revenire de zile mari pe micile ecrane. Asta după ce și-a lansat proiectul American Riviera Orchard, construit precum un canal de gătit și de grădinărit, și a trimis la 50 de influenceri un borcan de gem de căpșuni.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Meghan Markle părea foarte determinată și să înceapă un nou podcast, după ce anul trecut ea și soțul său, Harry, s-au despărțit de Spotify, iar reprezentanții acestui canal i-a catalogat drept ”escroci”.

Pentru noul podcast, Meghan Markle a semnat în luna februarie cu Lemonada Media, scopul acestuia fiind sprijinirea drepturilor femeilor. Însă, potrivit unor apropiați ai ducesei, proiectul a fost amânat. ”Relansarea podcastului Meghan’s Archetypes a fost amânată până în 2025”, a dezvăluit o sursă din California, potrivit Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Meghan Marke ar fi prea încântată de American Riviera Orchard și de aceea nu ar mai fi preocupată și de podcast. Momentan, căci ar urma să-l lanseze de anul viitor, adică din 2025. Până atunci, apar speculații referitoare la faptul că Meghan Markle ar fi interesată doar de profit.

Ce vrea să facă Meghan Markle prin American Riviera Orchard

Pe data de 14 martie, mai exact, Meghan Markle și-a lansat afacerea American Riviera Orchard. Într-un teaser de pe Instagram, în stil vintage, ducesa gătește și aranjează hortensii și trandafiri albi, pe fundal auzindu-se melodia ”I Wish You Love”, interpretată de Nancy Wilson.

ADVERTISEMENT

La final, filmulețul se încheie cu logo-ul brandului, scris cu litere fine aurii deasupra cuvântului ”Montecito”. Contul adunase 100.000 de urmăritori la doar trei ore de la prima postare, iar acum are peste 600 de mii.

Se mai speculează că prin American Riviera Orchard, Meghan Markle își dorește să aibă și rețete online, descărcabile. Pe lângă acestea, și fețe de masă, textile și gemuri și marmeladă, potrivit site-ului web al Oficiului pentru brevete și mărci comerciale din SUA.

ADVERTISEMENT

În același timp, Meghan Markle și-ar dori să vândă prin American Riviera Orchard și semințe pentru păsări, tratamente pentru animale de companie sau foarfeci de grădinărit. De asemenea, pe Netflix, vor apărea două noi seriale de non-ficțiune cu Meghan Markle și prințul Harry.

ADVERTISEMENT