Life

Adela Popescu, surpriză din partea soțului și a copiilor. De ce au lăsat-o singură acasă

25.03.2021 | 23:00
Adela Popescu surpriza din partea sotului si a copiilor De ce au lasato singura acasa
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a avut parte de o surpriză din partea soțului și a copiilor, care au plecat la munte să schieze și să petreacă timp de calitate ca băieții. Însă ce a primit de la Radu Vâlcan a bucurat-o extrem de tare. 

Radu Vâlcan i-a făcut o surpriză și i-a trimis fotografii și clipuri video cu fiul cel mare, Alexandru, care s-a urcat pe schiuri pentru prima dată și i-a plăcut la nebunie, lucru care a emoționat-o pe mama lui.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu și prezentatorul de la „Insula Iubirii” sunt căsătoriți de aproape șase ani și au o familie fericită, care se va mări în curând. Prezentatoarea de la Pro TV este însărcinată cu al treilea copil și așteaptă cu nerăbdare să se nască peste câteva luni.

Adela Popescu a rămas singură acasă

Adela Popescu se poate considera o femeie împlinită la 34 de ani. Cu un soț iubitor și doi copii, al treilea fiind pe drum, fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” trăiește o viață ca în basme.

ADVERTISEMENT

Aflată în al doilea trimestru de sarcină, blondina are ocazia să se relaxeze câteva zile fără soț și copii, care au plecat la munte să schieze. Actrița și-ar fi dorit să fie cu ei, însă a înțeles că unele lucruri trebuie făcute doar înre băieți, așa că nu este deranjată de această libertate.

Radu Vâlcan i-a trimis imagini și filmulețe cu Alexandru în timp ce schia, iar Adela Popescu s-a bucurat foarte mult să-și vadă fiul în această ipostază. Săptămâna trecută, micuțul a învățat să schieze și i-a plăcut foarte mult, iar părinții au fost de-a dreptul emoționați.

ADVERTISEMENT
Adela Popescu
Adela Popescu a rămas singură acasă. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Adela Popescu înțelege că băieții ei au anumite activități pe care doar cu tatăl lor le pot face, însă ar vrea și ea să existe mai multe lucruri pe care să le facă cu Alexandru și Andrei. Vedeta de la Pro TV a precizat că nu i-a dat instrucțiuni soțului ei cu privire la programul copiilor și i-a lăsat să se descurce singuri.

„După weekend-ul petrecut la Poiană, când l-am pus pe Alexandru pentru prima dată pe schiuri și i-a plăcut la nebunie și a și învățat foarte repede, Radu a hotărât să-l ducă din nou (…) Și-au făcut băgăjelul, s-au organizat, s-au cazat, și-au comandat numai burgeri, numai nenorociri. Au fost pe pârtie, și-au luat monitor.

ADVERTISEMENT

Mi se pare că oricât de mult mi-aș dori eu să fiu alături de băieți în anumite momente, unele lucruri se fac între ei, băieții cu băieții. E super extaziat Alexandru că e cu tatăl lui și Radu foarte mândru de cum se descurcă ei împreună. Nu m-am băgat, nu i-am spus când să-l spele pe dinți, ce pijama să-i pună, i-a făcut bagajul și să se descurce (…) Băieții învață pe biciletă cu băieții, învață, construiesc diverse garaje, dar ce face o mamă cu băieții?

Eu mai fac prăjituri, dar ata e o activitate pe care trebuie să o fac cu o fetiță (…) Eu le cânt, le citesc, le spun tot felul de povești, desenăm împreună, facem prăjturi. Așadar, dacă băieții noștri ajung artiști se cheamă că am avut o influență mai mare asupra lor?”, a spus Adela Popescu pe InstaStory.

ADVERTISEMENT