Life

Adela Popescu, cu burtica la vedere în săptămâna a 22-a de sarcină. Cât de bine arată soția lui Radu Vâlcan

10.03.2021 | 23:01
Adela Popescu cu burtica la vedere in saptamana a 22a de sarcina Cat de bine arata sotia lui Radu Valcan
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și-a arătat burtica în săptămâna a 22-a de sarcină. Soția lui Radu Vâlcan arată impecabil și are o siluetă de invidiat.

Deși este însărcinată pentru a treia oară, Adela Popescu este trasă prin inel. Vedeta nu s-a îngrășat aproape deloc și, deși sarcina este destul de avansată, burtica aproape că nu se vede.

ADVERTISEMENT

Radul Vâlcan și Adela Popescu sunt căsătoriți din anul 2015. Ei s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Iubire și onoare” și au împreună doi băieței, Andrei și Alexandru.

Adela Popescu, cu burtica la vedere în săptămâna a 22-a de sarcină. Cât de bine arată soția lui Radu Vâlcan

Adela Popescu
Adela Popescu, siluetă de invidiat în a 22-a săptămână de sarcină
Sursa foto: Instagram

Alături de fotografia în care le arată fanilor burtica de gravidă, Adela le-a povestit acestora și o întâmplare amuzantă, la care protagonist a fost unul dintre cel doi copii ai săi. Vedeta a mai povestit și înainte că își dorește un nume care să înceapă tot cu litera „a” pentru cel de al treilea băiețel, dar unul dintre cei mici nu a înțeles:

ADVERTISEMENT

„VIONEL este numele pe care l-a ales Alexandru pentru fratele lui mai mic în timpul ecografiei la care a participat alături de mine.
-VIONEL?! De ce, Alexandru?
-Pentru că seamănă cu o sopârlă.
-Super, zic.

Iubitul lu’ mama, e un nume frumos, doar să știi că noi ne dorim să înceapă cu A, îi raspund eu, fericită că am ieșit frumos din impas.
-Atunci, Avionel. A zis el. :)”

Adela Popescu și-a anunțat fanii că urmează să devină mămică pentru a treia oară în direct de pe platourile de filmare ale emisiunii pe care o prezintă alături de Cove la Pro TV, „Vorbește lumea”. Ea a povestit că se simte foarte bine, iar grețurile nu i-au dat prea multe bătăi de cap.

„Vom mai avea un nepoțel! Generic vorbind, adică sunt însărcinată (…) Noi ne-am mai dorit un copil, însă testul l-am făcut, după ce chiar în timpul unei emisiuni, producătoarea și alte prietene mi-au zis că am o lumină aparte”, a povestit ea.

ADVERTISEMENT

„Rezultatul a fost pozitiv. Mă bucur să vă spun că mă simt foarte bine, am avut doar 2-3 zile de grețuri, în rest totul a fost și este în regulă”, a adăugat vedeta.