Life

Adela Popescu, surpriză uriașă pentru serbarea fiului cel mare, Alexandru: ”E un moment foarte emoționant”

Adela Popescu, moment special la un eveniment inedit din școala lui Alexandru. Ce a dezvăluit fosta prezentatoare de la Vorbește lumea.
23.11.2023 | 12:29
Adela Popescu surpriza uriasa pentru serbarea fiului cel mare Alexandru E un moment foarte emotionant
Adela Popescu, moment special la un eveniment inedit din școala lui Alexandru. Ce a dezvăluit fosta prezentatoare. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Soția lui Radu Vâlcan a dezvăluit că dimineața a început cu o surpriză uriașă pentru serbarea fiului cel mare, Alexandru. E un moment foarte emoționant pentru cei trei băieți, dar și pentru familia îndrăgitei artiste.

Adela Popescu, moment special la un eveniment inedit din școala lui Alexandru. Ce a dezvăluit fosta prezentatoare

Adela Popescu a povestit cum a început un moment special la un eveniment inedit din școala lui Alexandru. Ce a dezvăluit fosta prezentatoare de la Vorbește lumea despre „ziua bunicilor” care nu au stat deoparte și au venit în Capitală.

ADVERTISEMENT

Mama cântăreței a sosit de la Susani pentru aceste clipe frumoase și nu a venit cu mâna goală. Femeia a ajuns încărcată în locuința vedetei și a soțului ei, Radu Vâlcan. Cei trei băieți ai cuplului s-au bucurat din plin de această vizită neașteptată.

„Să vă explic puțin. Astăzi e «ziua bunicilor» la școala lui Alexandru. Se sărbătorește în fiecare an și e un moment foarte emoționant pentru cei mici. Copiii pregătesc de o vreme cântecele și momente surpriză.

ADVERTISEMENT

Sigur că ne-am pus problema să nu vină ai mei, fiind foarte departe, dar nu a fost cu putință, de ambele părți. Așa că mamaie Doina a venit aseară. Copiii au așteptat-o nerăbdători scormonind în geantă după cadouri.

Nu a rămas nimeni nesatisfăcut întrucât în bagajul fără de fund am găsit o tavă cu budincă și o oală cu ciorbă de perișoare. «Dar nu puteai să faci una aici?«. «Las’ că nu aveți voi tot ce îmi trebuie mie»”, este mesajul emoționant transmis de Adela Popescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, încântată de vizita mamei sale

Adela Popescu este foarte bucuroasă și încântată de vizita bunicilor, la fel și copiii. Alexandru, băiatul cel mare, s-a trezit de la 05:00 dimineața, fiind extrem de nerăbdător să ajungă la școală, unde a și plecat în grabă.

Frumoasa vedetă a mai dezvăluit că bunica Emi i-a așteptat pe cei mici cu o ruladă cu ness, pregătită după o rețetă a bunicii Ilonka. Cântăreața a subliniat că abia așteaptă să o guste și că e pregătită pentru întâlnire.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie Adela Popescu a distribuit și o imagine cu cei trei băieți ai săi și ai lui Radu Vâlcan. În fotografie apare și una dintre bunici. Fanii au lăsat multe mesaje și aprecieri legat de această tradiție frumoasă.

ADVERTISEMENT