Life

Ce regulă strictă le-au impus Adela Popescu și Radu Vâlcan copiilor: ”Noi nu credem în așa ceva”

Ce regulă strictă le-au impus Adela Popescu și Radu Vâlcan celor trei fii ai lor. Prezentatorul de la Antena 1 a transmis în ce nu cred.
17.11.2023 | 17:12
Ce regula stricta leau impus Adela Popescu si Radu Valcan copiilor Noi nu credem in asa ceva
Ce regulă strictă le-au impus Adela Popescu și Radu Vâlcan copiilor. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Ce regulă strictă le-au impus Adela Popescu și Radu Vâlcan copiilor. Cei doi soți celebri au o regulă foarte strictă pentru cei trei fii ai lor.

Ce regulă strictă le-au impus Adela Popescu și Radu Vâlcan copiilor

Adela Popescu și Radu Vâlcan au împreună trei copii și au o regulă strictă după care îi cresc. Copiii lor nu au voie să folosească tabletele sau telefoanele mobile.

ADVERTISEMENT

Adrian, băiatul cel mare al celor doi, este deja la școală, dar nu are telefon mobil. La fel, nici ceilalți doi copii, Andrei și Alexandru, nu au voie cu celulare.

Radu Vâlcan spunea că decizia de a nu-i lăsa pe copii să folosească dispozitivele electronice. El a ținut să precizeze că nu îi judecă pe cei care o fac pentru că fiecare are un stil de parenting diferit.

ADVERTISEMENT

„Apropo de tabletă, îți spun sincer, la noi nu există așa ceva, nu există tabletă, nu există telefon, nu neapărat că e ceva greșit, dar eu, personal și Adela de asemenea, noi nu credem în așa ceva.

Dar asta nu înseamnă că suntem părinții perfecți, nu. Nu judec, nu spun că așa ceva este anormal, pur și simplu asta este convingerea noastră că cei mici nu au ce căuta pe device-uri”, a declarat, pentru Playtech Știri, Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT

La ce au mai renunțat Adela Popescu și Radu Vâlcan de dragul copiilor

Adela Popescu și Radu Vâlcan au renunțat la ieșirile în oraș de dragul copiilor. Ei vor să îi culce devreme pe fiii lor, așa că sunt mereu acasă la ora lor de somn. Radu Vâlcan insistă asupra importanței somnului pentru cei mici.

“Eu țin, de exemplu, foarte mult la somn, copiii noștri se culcă foarte devreme, cred că ei se dezvoltă în acest sens, să doarmă devreme.

ADVERTISEMENT

Somnul este cel mai important, motiv pentru care noi nu prea ieșim în oraș, evităm ieșirile în oraș chiar cu prieteni sau la evenimente”, a mai spus prezentatorul pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT