Life

Adela Tecuceanu, finalista de la Bravo, ai stil sezonul 2, complet transformată de când a devenit mămică. Și-a botezat recent băiețelul – Foto

16.09.2020 | 13:26
Adela Tecuceanu finalista de la Bravo ai stil sezonul 2 complet transformata de cand a devenit mamica Sia botezat recent baietelul  Foto
Adela Tecuceanu a fost pe locul doi în finala Bravo ai stil 2. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Adela Tecuceanu de la Bravo, ai stil sezonul 2 s-a schimbat destul de mult de când n-a mai apărut pe micile ecrane. Cea care a fost învinsă în finală de Marisa Paloma a devenit între timp mămica unui băiețel minunat, pe nume Dima, pe care l-a botezat chiar în weekend-ul ce tocmai a trecut.

Adela Tecuceanu de la Bravo, ai stil, este mămica unui băiețel minunat

Adela a fost una din cele mai iubite concurente din toate sezoanele, iar numele ei a apărut des prin tabloide la vremea respectivă, căci focoasa olteancă a avut o idilă cu celebrul prinților de Dorobanți Ștefan Manolache, cel care s-a iubit, printre altele, cu Silvia Popescu și  Calina Dumitrescu, fata Catincăi Roman.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil are alte priorități de când a devenit mamă, iar viața ei s-a schimbat complet.

Vedeta de televiziune nu a avut probleme mari cu greutatea după ce a născut, căci nu a acumulat multe kilograme în timpul sarcinii.

ADVERTISEMENT

Se poate vedea cu ochiul liber asta, căci mămicuța are un corp de invidiat de parcă nici nu ar fi născut.

Botezul lui Dima a fost unul de vis

„Sâmbătă a fost botezul lui Dima, un moment emoționant pentru mine, un moment în care puiul meu m a mai făcut încă o dată mândră de el. A fost cel mai cuminte și zen copil în timpul ceremoniei religioase și cel mai sociabil la petrecere.

ADVERTISEMENT

Îl luă pe părinte de biblie( îi plac cărțile ft mult) de deget( să i arate că l place) de ochelari ( să se joace împreună), a râs când l au băgat în cristelniță pentru că adora apa și a fost impresionat de candelabrele masive și picturile care l înconjurau. La petrecere a râs cu toată lumea și i a plăcut nespus că toți dansăm în jurul lui”, a scris Adela Tecuceanu pe Instagram.

Fashionista care a fost preferata regretatului Răzvan Ciobanu în show-ul de la Kanal D le-a promis fanilor că va reveni cu mai multe poze cu micuțul ei, de la eveniment.

ADVERTISEMENT
adela tecuceanu bravo ai stil
Adela Tecuceanu de la Bravo, ai stil și-a botezat băiețelul în weekend-ul trecut. Foto: Instagram