Life

Adelina Pestrițu spune adevărul despre relația cu Cristina Ich: “Este o fire impulsiva”

Una dintre persoanele publice care au pus-o la zid pe Adelina Pestrițu, după ce a anunțat că s-a infectat cu noul Coronavirus, a fost Cristina Ich. Care este acum relația dintre ele?
26.11.2021 | 13:07
Adelina Pestritu spune adevarul despre relatia cu Cristina Ich Este o fire impulsiva
Adelina Pestrițu a spus adevărul despre relația cu Christina Ich. Sursa: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce a anunțat că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, Adelina Pestrițu s-a lovit de un val de critici. Mulți au pus-o la zid și au acuzat-o că se contrazice în declarații. Inclusiv Cristina Ich a criticat-o dur. Ea a decis atunci să dispară o perioadă de pe rețelele de socializare și a refuzat orice apariție în emisiunile televizate.

Acum, la mai bine de un an de când s-a luptat cu virusul ucigaș, fosta prezentatoare TV a vorbit deschis despre acest subiect, într-un interviu acordat revistei VIVA!. Adelina a dezvăluit cum a reușit să treacă peste comentariile răutăcioase, dar și în ce relație se află cu Cristina Ich în prezent.

ADVERTISEMENT

Cristina Ich a criticat-o pe Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu recunoaște că, deși unii ar putea spune că a pus la cale o conspirație, nu a făcut altceva decât să prezinte lucrurile în ordinea lor cronologică.

Despre acuzațiile Cristinei Ich, Adelina spune că le-a înțeles și că e conștientă că nu au venit din răutate. Chiar dacă, la început, cele două nu s-au înțeles, acum se declară bune prietene. Ele își susțin una alteia munca pe care o depun în mediul online.

ADVERTISEMENT

„Cristina este un om mișto, pe care mă bucur că l-am descoperit chiar și după acest episod, care, culmea, m-a deranjat mai puțin decât m-au deranjat cei care mi-au zâmbit în față, iar în spate au răstălmăcit cuvintele mele sau m-au întrebat de sănătate doar ca să obțină informații.

Chiar dacă este o fire impulsivă, nu o face cu răutate, și asta o face diferită. A devenit unul dintre influencerii mei preferați între timp.”, a spus fosta prezentatoare.

ADVERTISEMENT

„Un influencer nu are voie să se îmbolnăvească”

După acuzațiile care i s-au adus din toate părțile, Adelina Pestrițu a făcut o analiză și a ajuns la concluzia că, în viziunea publicului, „un influencer nu are voie să se îmbolnăvească niciodată”. Fosta vedetă Kanal D a mărturisit că oamenii se așteaptă ca persoanele publice să fie invincibile, iar șansele de a intra în contact cu un virus, care a afectat mii de persoane, să fie minime.

Un virus care a baricadat oamenii în casă, lăsându-i fără dreptul la libertate, care a îmbolnăvit președinți de stat, medici, oameni de știință ș.a.m.d. Practic, nu se aștepta nimeni pe raza Pământului ca tocmai Adelina Pestrițu, cu sânge de marțian, să se îmbolnăvească.”, a declarat vedeta.

ADVERTISEMENT

De ce a refuzat aparițiile publice?

Câștigătoarea titlului de „Cel mai bun influencer român” a recunoscut că s-a simțit pusă la zid. Presa, colegii din industrie, dar și oameni care nu au cunoscut-o niciodată o acuzau că minte și că are declarații contradictorii. Adelina Pestrițu spune că, în acele momente, era izolată, într-un apartament, departe de familia ei.

În timp ce își administra singura tratamentul împotriva bolii, a căutat puterea de a-i înțelege pe cei care o judecă. Adelina a declarat că motivul pentru care a refuzat aparițiile tv a fost, tocmai, faptul că înțelege nevoia de senzațional a presei și că scopul ei nu a fost să demonstreze nimic nimănui.

Totuși, ea a ținut un „Jurnal de izolare”, pe care l-a publicat, ulterior, pe blogul său personal. Vedeta a primit, din partea oamenilor de acasă, mesaje care au tulburat-o. Aceiași oameni i-au scris, peste ceva timp, să-i spună că au pierdut pe cineva drag din cauza aceleiași afecțiuni.

„Am refuzat categoric tot ce presupunea apariția mea publică pe marginea acestui subiect, deși au curs invitațiile. Am primit la vremea aceea mesaje care m-au tulburat: „N-ai murit încă?, „Dacă nu mori de COVID, îți doresc să mori de cancer, pentru că ne minți.

Le mai citeam între două injecții pe care mi le făceam singură în burtă, închisă într-un apartament, departe de cei dragi. M-au acuzat de tot ce se putea în legătură cu acest subiect sensibil. Și mult timp după., a spus  Adelina Pestrițu.

 

ADVERTISEMENT