Life

Adelina Pestrițu, vacanță de vis în Italia, cu ocazia zilei de naștere. Vedeta a împlinit 36 de ani

Adelina Pestrițu se bucură de o vacanță în Italia, cu ocazia zilei de naștere. Vedeta a împlinit recent vârsta de 36 de ani.
05.02.2023 | 14:19
Adelina Pestritu vacanta de vis in Italia cu ocazia zilei de nastere Vedeta a implinit 36 de ani
Adelina Pestrițu, vacanță în Italia de ziua ei. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu a împlinit vârsta de 36 de ani pe 2 februarie și se află în vacanță în Italia, într-o stațiune de lux, împreună cu familia. Vedeta a publicat mai multe imagini pe rețelele sociale.

Adelina Pestrițu a împlinit 36 de ani și se bucură de o vacanță de vis în Italia

Creatoarea de conținut este foarte pasionată de călătorii, iar de-a lungul timpului a vizitat mai multe destinații turistice cunoscute.

ADVERTISEMENT

De exemplu, la finalul lui 2021 a vizitat Laponia, Finlanda, alături de familie, iar Anul Nou l-a petrecut în Seychelles. De data aceasta, vedeta a ales să meargă în Italia, într-o destinație de vis, cu ocazia zilei de naștere.

Adelina Pestrițu s-a bucurat de o aniversare de vis. Vedeta și-a petrecut ziua în Italia, într-o stațiune exclusivistă din Munții Alpi, alături de soțul ei și de fiica lor, Zenaida. Bruneta a postat câteva fotografii pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adelina Pestritu (@adelina.pestritu)

În ziua în care a împlinit 36 de ani, Adelina Pestrițu a primit un cadou emoționant de la fiica ei. Micuța i-a dăruit acesteia o felicitare, pe care a scris mesajul “La mulți ani, mami. Mami, te iubesc”, care a înduioșat-o pe influenceriță.

Bruneta le-a arătat și internauților ce cadouri a primit de la Zenaida, iar în dreptul imaginii a scris “Și cadoul care nu poate concura cu niciunul din lumea asta. Te iubesc infinit!”

ADVERTISEMENT

Nici soțul ei, Virgil Șteblea, nu s-a lăsat mai prejos. Omul de afaceri i-a dăruit soției un colier cu pandantiv, care i-a plăcut foarte mult.

“N-o să-l dau jos niciodată de la gât pentru că e de la iubirile mele”, a scris ea în mediul online.

ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu este foarte pasionată de călătorii, iar de-a lungul timpului a vizitat mai multe destinații turistice cunoscute.

De exemplu, la finalul lui 2021 a vizitat Laponia, Finlanda, alături de familie, iar Anul Nou l-a petrecut în Seychelles.

Adelina Pestrițu, fericită alături de familie

Adelina Pestrițu se poate considera o femeie împlinită pe toate planurile. Este una dintre cele mai apreciate creatoare de conținut de la noi din țară, fiind urmărită de peste 1,8 milioane de fani doar pe Instagram.

În afară de faptul că lucrurile merg bine în plan profesional, bruneta se bucură și de o familie fericită.

Acum câteva luni, cu ocazia zilei de naștere a soțului ei, Adelina Pestrițu a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

“Există momente în viață când simți că ai TOT și că nu poate exista mai mult, când sufletul este atât de plin de bine, de dragoste și de frumos încât te simți copleșit de recunoștință.

Mânuțele mici în jurul nostru, zâmbetele largi și atât de sincere, îmbrățișările strânse, privirile pline de lumină sunt cel mai frumos cadou.

La mulți și frumoși ani, Virgil! Mulțumesc pentru acest TOT! Te iubim”, a fost mesajul vedetei.

ADVERTISEMENT