Life

Ce mare și frumoasă s-a făcut fetița Adelinei Pestrițu! Ce imagini a publicat vedeta cu Zeny

Ce mare și frumoasă s-a făcut fetița Adelinei Pestrițu! Ce imagini a publicat vedeta cu micuța Zenaida, alintată Zeny.
14.11.2022 | 12:53
Ce mare si frumoasa sa facut fetita Adelinei Pestritu Ce imagini a publicat vedeta cu Zeny
Ce mare și frumoasă s-a făcut fetița Adelinei Pestrițu! Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Ce mare și frumoasă s-a făcut fetița Adelinei Pestrițu! După o pauză de doi ani în care a ținut-o pe fetiță departe de ochii curioșilor, vedeta a publicat noi imagini cu Zenaida.

Adelina Pestrițu, primele imagini cu Zeny după doi ani. Cum arată acum fiica sa

Adelina Pestrițu este o mamă mândră. Vedeta a postat imagini cu Zeny după ce a luat o pauză de la a o expune pe internet, iar fetița ei este mare și frumoasă acum.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat cu o ocazie specială, cu ocazia zilei de naștere a soțului său, Virgil Șteblea.

Adelina Pestrițu, soțul ei și fiica lor au pozat ca o familie fericită alături de un tort aniversar.

ADVERTISEMENT

„Există momente în viață când simți că ai TOT și că nu poate exista mai mult, când sufletul este atât de plin de bine, de dragoste și de frumos încât te simți copleșit de recunoștință.

Mânuțele mici în jurul nostru, zâmbetele largi și atât de sincere, îmbrățișările strânse, privirile pline de lumină sunt cel mai frumos cadou. La mulți și frumoși ani, Virgil! Mulțumesc pentru acest TOT! Te iubim!”, a scris Adelina Pestrițu pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu a decis să nu își mai expună fiica pe rețelele de socializare

Adelina Pestrițu a decis în urmă cu doi ani să nu mai publice imagini cu fetița ei, care este la grădiniță, și spunea la acel moment că este una dintre cele mai bune decizii pe care le-a luat, pentru a o feri pe fiica lor de expunerea pe platformele de socializare.

Atunci, vedeta spunea că fiica ei este mică și nu ar trebui să fie activă în viața virtuală decât dacă o să fie dorința sa din viitor, când va mai crește.

ADVERTISEMENT

„Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimii câțiva ani de viață, după ce m-am consultat și cu Virgil.

Încă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut”, spunea atunci Adelina Pestrițu, conform Viva.

ADVERTISEMENT