Life

Adevărata față a cuplului Penelope Cruz-Javier Bardem. Un fost angajat șochează

Cuplul format din Penelope Cruz și Javier Bardem se confruntă cu niște acuzații extrem de grave din partea unui fost angajat.
10.12.2023 | 21:28
Adevarata fata a cuplului Penelope CruzJavier Bardem Un fost angajat socheaza
Penelope Cruz și Javier Bardem ar fi niște persoane extrem de dificile. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Penelope Cruz și Javier Bardem nu sunt ceea ce par! Cel puțin asta susține fostul lor angajat, tot spaniol precum cei doi actori, care a rămas cu un gust amar după colaborarea cu ei.

Penelope Cruz și Javier Bardem, persoane dificile?

Arhitectul Joaquin Torres, căsătorit cu producătorul de televiziune Raul Prieto, a făcut niște dezvăluiri care aruncă în aer showbiz-ul internațional. Bărbatul a vorbit despre perioada în care a stat la dispoziția perechii Penelope Cruz & Javier Bardem, una pe care o aseamănă cu coborârea în infern.

ADVERTISEMENT

Pentru Torres, să stea la dispoziția celor două staruri hollywoodiene a fost un adevărat chin. Celebritățile i-au făcut viața un calvar cu pretențiile lor, exigențele depășind limita bunului simț, în accepțiunea specializatului în arhitectură.

Penelope și Javier au apelat la serviciile lui Joaquin în urma unor recomandări pozitive primite despre el, însă nu a fost la fel de pozitivă impresia pe care i-au lăsat-o. De la telefoane date la 5 dimineața până la o atitudine sfidătoare față de munca lui Torres, soții Cruz-Bardem au bifat tot ce poate fi mai neplăcut.

ADVERTISEMENT

Arhitectul susține că nu doar că actorii erau nonconformiști și ultra-pretențioși, dar aveau și o mare obsesie, cea referitoare la confidențialitate. Privacy, deci!

Dezvăluirile făcute de arhitectul care s-a ocupat de casa lor de lângă Madrid

„Nu e vorba de faptul că au fost exigenți, pentru că majoritatea clienților sunt exigenți. Ei au ajuns să îmi pună în cârcă informațiile care au apărut în presă despre ei. (…) A trebuit să golesc casa ca nimeni să nu îi vadă.

ADVERTISEMENT

Nu poți să fii actorii titrați la Oscar ai acestei țări și să nu apari nicăieri (n. red.: din motivele invocate mai sus, cele de respectare a vieții private)”, povestește Torres, potrivit emisiunii Socialite difuzată de televiziunea Telecinco.

Joaquin a fost cel care s-a ocupat de întregul design al casei celor doi, o vilă prefabricată în San Agustin de Guadalix, în zona urbanistică Valdelagua de lângă Madrid. Arhitectul a oferit, în sensul afirmațiilor sale, câteva detalii concrete despre ce a presupus iadul trăit cu cei doi.

ADVERTISEMENT

„Aleseseră un lemn de 30 de centimetri de la Porcelanosa. Tonul era alb, mat, spart. Când totul era la locul lor, nu li s-a părut în regulă. Le-am spus că este tonul care fusese ales. Trebuia schimbat tot. De la culoare, la lemn. (…) Mă sunau la cinci dimineața”, mai relatează arhitectul despre cum se purtau Penelope Cruz și Javier Bardem.

 

 

ADVERTISEMENT