Life

Adevărata față a Ozanei Barabancea. Incredibil cum arată fără machiaj și photoshop. E altă persoană

21.10.2020 | 14:04
Adevarata fata a Ozanei Barabancea Incredibil cum arata fara machiaj si photoshop E alta persoana
Ozana Barabancea, cu machiaj, filtre și photoshop
ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea apare pe Instagram sau la tv cu fața încărcată de machiaj, photoshop, lumină bună sau filtre cât cuprinde. În realitate, fața ei arată complet diferit, deși soprana afișează o imagine ireală despre propria persoană.

Atunci când apare fără pic de machiaj, în rarele momente, ea pare cu totul altă femeie. Imaginile vorbesc de la sine, iar treaba make-up artistului se vede cu ochiul liber în cazul Ozanei.

ADVERTISEMENT

Vedeta este ajutată și de filtre, ori diferite programe de editare a feței, corpului, unde apare chiar și mai slabă decât în realitate.

Ozana Barabancea, fără photoshop și machiaj este cu totul altă persoană

De ceva vreme, marea artistă postează imagini cu ea modificată complet, în care pare mult mai slabă și mult mai tânără. Din păcate, fotografiile nu sunt reale, ci doar un produs final după multe minute de editare în photoshop, de alegere a filtrelor de pe Instagram, ori ședințelor cu make-up artistul care se ocupă de înfățișarea ei.

ADVERTISEMENT
ozana barabancea
Ozana Barbancea, ironizată de fani pe rețelele de socializare! Ce a făcut photoshop-ul din ea

Cu toate astea, Ozana Barabancea a avut curaj să se filmeze cum arată în realitate, fără machiaj și alte artificii, în timp ce susținea că a început antrenamentele sportive cu Alexander Florescu, antrenorul vedetelor, rudă cu Pepe, colegul vedetei din Antenă.

În acest clip, Ozana Barabancea arată complet diferit, este naturală, fără machiaj, însă nu mai seamănă cu diva care apare pe Instagram, semn că în realitate este cu totul altă persoană, cel puțin fizic.

ADVERTISEMENT

Artista, ironizată și de fani

Pentru aparițiile ei modificate, Ozana Barabancea a fost criticată și de admiratorii de pe rețelele de socializare, care au sfătuit-o să nu mai posteze fotografii în care pare cu totul altă persoană. Vedeta de la Te cunosc de undeva este profesoară de canto, cântă jazz și operă.

„Când pășești pe scena Operei, chiar dacă traversezi culisele, trebuie sa iti scoți pălăria, și să mergi pe vârfuri, fără zgomot, in semn de respect pentru această scândură sfântă. Vreau sa-i lămuresc pe cei care cred că Opera e poate, un domeniu facil.

ADVERTISEMENT

Prieteni, iată de ce muzica de Opera e cel mai greu de interpretat. Poți avea vocea vocilor, să fii vulcan sau privighetoare, doar dacă respecți partitura, intențiile compozitorului, scriitura întocmai , frazarea impusă, nuanțele, notele stacatto sau coroanele din discursul muzical, atunci poți spune că ești pe drumul cel bun. Fiecare secundă cântată este tehnicizată, gândită, măsurată, trimisă în rezonatoriu (cap), nimic nu se cântă la voia întâmplării.

Opera este pretențioasă tocmai pentru că cere un instrument vocal flexibil, antrenat, capabil să cante subitto piano susținut, timbrat, în acut sau din contra, forte în grav. Cântărețul de Operă este ca un sportiv de performanță ce își dezvoltă prin studiu permanent calitățile vocale.”, a menționat Ozana Baranacea, despre prima ei dragoste, muzica de operă.

ADVERTISEMENT