Life

Adevăratul Bobiță din Las Fierbinți, nemulțumit. De ce nu se mai filmează la el în bar: „Sunt bani la mijloc”

Adevăratul Bobiță din Las Fierbinți, nemulțumit. Ce atacuri a lansat la adresa producătorilor faimosului serial de comedie de la Pro TV.
16.12.2022 | 15:30
Adevaratul Bobita din Las Fierbinti nemultumit De ce nu se mai filmeaza la el in bar Sunt bani la mijloc
Adevăratul Bobiță din Las Fierbinți, nemulțumit. De ce nu se mai filmează la el în bar. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Adevăratul Bobiță din Las Fierbinți a dezvăluit că, cel mai probabil, de la anul nu se va mai filma în faimosul său bar.

Adevăratul Bobiță din Las Fierbinți este nemulțumit pentru că nu se mai filmează în barul lui

Pe numele său real Cristi Sauciuc, bărbatul a povestit nemulțumit că din cauza banilor și a noi conduceri a serialului, sunt șanse foarte mari ca de la anul să nu se mai filmeze acolo.

ADVERTISEMENT

Conform declarațiilor sale, Pro TV a cumpărat un teren mare în Fierbinți și vor să construiască propriile platouri de filmare, inclusiv barul lui Bobiță, dar și cârciuma lui Oaie.

Andrei Boncea, unul dintre „părinții” serialului ar fi schimbat regulile, inclusiv pentru că la mijloc sunt mulți bani.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că se mai filmează de la anul aici la mine. Şi-au cumpărat un teren aici, vor să mute acolo şi vor să construiască mai multe platouri de filmare, un bar nou, cârciuma lui Oaie etc.

Boncea (n.r Andrei Boncea) a schimbat regulile, probabil sunt şi banii la mijloc, dar dacă mă apuc să povestesc mai multe ar ieşi un episod mai interesant ca al lor”, a mai spus bărbatul, conform Click.

ADVERTISEMENT

Adevăratul Bobiță din Las Fierbinți spune că din 2023 nu se mai filmează la bar

Chiar dacă informația nu este una confirmată și de producători, adevăratul Bobiță din Las Fierbinți spune că de la anul barul său nu va mai face parte din platourile de filmare.

Tocmai de aceea s-ar fi produs și episodul în care cârciuma lui Bobiță este distrusă în urma unei explozii, după o „combinație” făcută de Firicel și Dorel.

ADVERTISEMENT

­„Mi-au dat de înţeles că nu vor mai filma şi că de la anul se mută la ei unde şi-au făcut studiouri.

Vor să mute acolo şi magazinul lui Oaie, nu numai barul lui Bobiţă. Cică ar vrea să-şi facă un studio performant, ca cel de la Buftea”, a mai spus bărbatul.

ADVERTISEMENT