Life

Cristina Ciobănașu, pe șleau despre despărțire, relații și viitor: ”Oamenii nu au acceptat”

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit de aproape doi ani, dar fanii cuplului încă nu au acceptat ideea. Ce părere are iubitul Cristinei.
10.06.2023 | 06:00
Cristina Ciobanasu pe sleau despre despartire relatii si viitor Oamenii nu au acceptat
Cristina Ciobanasu, despre despartirea de Vlad Gherman. Ce spun fanii cuplului
ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare și s-au îndrăgostit unul de celălalt. Ea avea 15 ani, el 19 și au crescut împreună, ca un cuplu, dar și profesional, de multe ori fiind și parteneri de filmare. În urmă cu doi ani cei doi au anunțat despărțirea. Ulterior, și-au refăcut viețile și fiecare este fericit. Vlad Gherman cu Oana Moșneagu, colega lui din serialul Adela. Cristina Ciobănașu este fericită la brațul lui Alex Mureșan. Toată lumea este împăcată, mai puțin fanii care au mereu ceva împotriva noilor perechi.

Cristina Ciobănașu, exasperată de fanii care o întreabă despre Vlad Gherman

Cunoscuta actriță a spus pentru FANATIK că a ajuns să fie oprită pe stradă și “trasă la răspundere” de fani că nu este cu Vlad Gherman. Actriței i s-a întâmplat acest lucru și cu actualul iubit de față.

ADVERTISEMENT

“Cei care au înțeles de la început separarea dintre mine și Vlad ne sunt alături. Au existat și mulți oameni care erau fani ai cuplului Cris și Vlad care nu au putut accepta ideea că ne-am despărțit. Nu mai suntem împreună. Cu timpul s-au obișnuit și ei”, a dezvăluit Cristina Ciobănașu.

Actrița descoperită de Ruxandra Ion susține că oamenii digeră cu greu informația că nu mai formează un cuplu cu Vlad Gherman. “Mai există și categoria oamenilor care nu ne urmăresc constant și să nu fie la curent cu viața noastră. De multe ori când merg la magazin mă oprește lumea și mă întreabă de Vlad.

ADVERTISEMENT

Le spun că este bine și la casa lui. Oamenii rămân surprinși când le spun că au trecut doi ani și jumătate de când ne-am separat. Mulți ne spun să ne împăcăm. Îi pun la curent cu ce se întâmplă în viața mea și îi las să digere informațiile.

Sunt mulți copii care se uită la Pariu cu viața și la alte seriale și ne întreabă mereu de noi”, a mai spus Cristina Ciobănașu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Fanii i-au determinat pe Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman să continue

Cei doi actori au filmat multe sezoane pentru serialul Pariu cu viața. După un proiect de o asemenea anvergură, Cristina și Vlad au avut o pauză și în viața profesională. Cris era la un pas să renunțe la meserie, dar nu a făcut-o.

“În momentul în care s-a terminat Pariu cu viața și am avut o pauză. Mai primeam mesaje de la oamenii care ne urmăreau și mă întrebau de ce nu mai joc. Ar fi păcat să nu facem asta în continuare, spuneau despre mine și Vlad. Faptul că vedeam asta de la oameni care nu aveau niciun interes să ne măgulească, ne-a dat un drive să fim și mai bun”, a spus actrița.

ADVERTISEMENT

Pe lângă fanii care au ridicat-o în momente mai dificile, Cristina Ciobănașu a mai avut un motiv să continue. Rușinea de a nu dezamăgi cei mai apropiați oamenii, cei care i-au întins o mână de ajutor atunci când a avut nevoie.

“Nu m-am lăsat pentru că mi-ar fi fost rușine să dau ochii cu oamenii care m-au ajutat și împins de la spate să fac lucruri. Rușinea asta m-ar fi terminat de vie.

Atunci m-am montat să fac lucruri pentru că oamenii mă ajută și sunt aici pentru mine și văd potențialul în mine. Mă refer la Ruxandra Ion, la părinții mei biologici, la oamenii apropiați “, a dezvăluit Cristina pentru FANATIK.

Ce părere are actualul iubit despre relația profesională dintre Cris și Vlad

După despărțirea de Vlad Gherman, roșcata și-a refăcut viața alături de Alex Mureșan, un medic stomatolog. Bărbatul s-a confruntat cu micile confuzii făcute de fanii Cristinei.

Actrița spune că iubitul ei nu a fost deranjat de acest lucru. Alex este un om matur care înțelege legătura profesională dintre iubita lui și Vlad Gherman. Și, cel mai important, înțelege cât de dificil este să te dezobișnuiești cu anumite detalii.

“El este un om matur și a înțeles ce și-a luat. Este un om cult care nu pleacă urechea la toate zvonurile și toate micile bârfulițe. Este un om care pune preț pe comunicare și vrea să vorbim noi despre ce se întâmplă. El a intrat în relație cu mine nu a avut pretenția să afle despre trecutul meu”, a spus Cristina Ciobănașu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT