Life

Adevăratul motiv pentru care Mihaela Rădulescu a divorțat de primul soț. S-a aflat după moartea lui

Dezvăluirea neașteptată despre Mihaela Rădulescu. S-a aflat motivul pentru care primul său mariaj a ajuns, de fapt, la final.
26.07.2023 | 09:25
Adevaratul motiv pentru care Mihaela Radulescu a divortat de primul sot Sa aflat dupa moartea lui
De ce a divorțat Mihaela Rădulescu de primul soț. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a avut o viață amoroasă plină, în care a bifat trei căsătorii oficiale. Prima a fost cu Bogdan Rădulescu, cel al cărui nume îl poartă încă, și care s-a încheiat după numai doi. Acum, după moartea sa, a ieșit la iveală un adevăr dureros.

De ce a divorțat Mihaela Rădulescu de primul soț

În vârstă de 53 de ani, Mihaela Rădulescu a avut o viață plină, mai ales din punct de vedere emoțional. A iubit pătimaș și a fost căsătorită cu acte în regulă de trei ori. Primul mariaj a fost cu Bogdan Rădulescu, pe care l-a luat de soț în 1989.

ADVERTISEMENT

La vremea aceea, Mihaela Rădulescu avea doar 20 de ani, iar relația nu a fost deloc una liniștită. De altfel, vedeta chiar a ajuns la spital după ce Bogdan a trecut cu mașina peste piciorul ei, nervos că nu știa ce s-a întâmplat cu câinele său.

De curând, verișoara omului de afaceri a scos la iveală o informație care lămurește motivul real al divorțului. Conform acesteia, bărbatul a iubit-o nebunește pe fosta jurată de la Românii au talent, dar ea ar fi călcat strâmb.

ADVERTISEMENT

„Era un bărbat foarte frumos. S-au cunoscut la facultate că și ea a făcut tot EFS, dar în timpul căsniciei ea nu a fost fidelă și s-a terminat tot. S-au căsătorit pe 4 decembrie 1988. Am fost la cununie, deși aveam un bebeluș de o lună și jumătate.

Petrecerea după cununie au făcut-o acasă. O iubea enorm. Era leșinat după ea. Chiar și după ce s-au despărțit au mai vorbit. Însă, după Revoluție, când a devenit mai cunoscută, a renunțat să mai vorbească cu noi. Probabil era mai ocupată. Nu știu ce să zic”, a povestit verișoara lui Bogdan Rădulescu pentru click.ro. 

ADVERTISEMENT

Bogdan Rădulescu a murit la începutul anului

De altfel, Mihaela Rădulescu nu a fost prezentă nici la înmormântarea primului său soț. Bogdan Rădulescu s-a stins din viață pe data de 30 ianuarie 2023, la vârsta de 56 de ani, după ce timp de un an s-a luptat cu cancerul pancreatic.

Cu toate că apropiații au încercat să o contacteze pe fosta vedetă de la Pro TV și i-au transmis pe Instagram vestea tristă, vedeta nu a răspuns invitației. De altfel, la funeraliile fostului soț al Mihaelei Rădulescu nu au participat decât 15 persoane.

ADVERTISEMENT

„A fost foarte dificil pentru Bogdan. Boala îl slăbise și îl făcuse de nerecunoscut pe la finalul anului 2022. Nu avea pe nimeni, doar pe noi, câțiva prieteni. Medicii au făcut tot ce au putut, dar știți cât de păcătos este acest cancer la pancreas. Ultimii bani s-au dus pe chimioterapie și pe înmormântare. Bogdan știa ca nu mai are șanse și se acomodase cu acest gând”, au spus prietenii primului bărbat cu care a fost căsătorită Mihaela Rădulescu, pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT