Life

Primul soț al Mihaelei Rădulescu a murit după o lungă suferință. Vedeta nu a venit la înmormântare

A murit primul soț al Mihaelei Rădulescu, după o lungă suferință. Fosta prezentatoare de la Pro TV nu a venit la înmormântare.
18.07.2023 | 17:28
Primul sot al Mihaelei Radulescu a murit dupa o lunga suferinta Vedeta nu a venit la inmormantare
A murit Bogdan Rădulescu, primul soț al Mihaelei Rădulescu. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A murit primul soț al Mihaelei Rădulescu, răpus de o boală nemiloasă, iar vedeta nu a fost prezentă la înmormântarea acestuia. Bogdan Rădulescu a fost diagnosticat anul trecut cu o afecțiune gravă.

Primul soț al Mihaelei Rădulescu a murit, răpus de o boală gravă. Fosta prezentatoare nu a venit la înmormântare

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori până acum. Primul soț al fostei prezentatoare TV a fost Bogdan Rădulescu, cu care vedeta a fost căsătorită timp de doi ani.

ADVERTISEMENT

Bogdan Rădulescu s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani, după un an în care a luptat cu cancerul pancreatic. Deși a cheltuit toți bani pentru medicamente și tratamente, însă medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva.

În ultimul timp, prietenii au avut grijă de fostul soț al vedetei de televiziune, fiind și cei care l-au condus pe ultimul drum. Înmormântarea a fost una restrânsă, iar Mihaela Rădulescu nu a fost prezentă.

ADVERTISEMENT

“A fost foarte dificil pentru Bogdan. Boala îl slăbise și îl făcuse de nerecunoscut pe la finalul anului 2022. Nu avea pe nimeni, doar pe noi, câțiva prieteni.

Medicii au făcut tot ce au putut, dar știți cât de păcătos este acest cancer la pancreas. Ultimii bani s-au dus pe chimioterapie și pe înmormântare. Bogdan știa ca nu mai are șanse și se acomodase cu acest gând”, au declarat prietenii lui Bogdan Rădulescu pentru Click.ro.

ADVERTISEMENT

Fostul partener de viață al Mihaelei Rădulescu a fost absolvent al IEFS și a practicat canotajul. Deși mariajul ei cu Bogdan Rădulescu nu a durat, fosta prezentatoare de la Pro TV a păstrat numele bărbatului care a fost prima ei iubire.

Vedeta nu a renunțat la numele de familie nici după mariajul cu Ștefan Bănică Jr. (1997 – 1999) și cel cu Elan Schwartzenberg (2004 – 2008). După divorțul de Bogdan Rădulescu, bruneta ar fi rămas în relații bune cu el. În ultimii ani, cei doi nu și-ar mai fi vorbit deloc.

ADVERTISEMENT

Cât de mult l-a afectat boala pe Bogdan Rădulescu

Din cauza cancerului, Bogdan Rădulescu era foarte slăbit și nu arăta deloc bine, la finalul anului trecut. Bărbatul i-a avut doar pe prietenii săi alături în ultimele sale momente.

“A fost foarte dificil pentru Bogdan. Boala îl slăbise și îl făcuse de nerecunoscut pe la finalul anului 2022. Nu avea pe nimeni, doar pe noi, câțiva prieteni. Medicii au făcut tot ce au putut, dar știți cât de păcătos este acest cancer la pancreas.

Ultimii bani s-au dus pe chimioterapie și pe înmormântare. Bogdan știa ca nu mai are șanse și se acomodase cu acest gând”, au mai spus prietenii lui Bogdan Rădulescu.

Aceștia au încercat să o anunțe și pe Mihaela Rădulescu despre decesul fostului ei soț. I-au scris un mesaj pe Instagram, dar se poate ca vedeta să nu-l fi văzut. Bogdan Rădulescu a murit anul acesta, pe 30 ianuarie.

La funeralii nu a fost prezentă nici mama lui Bogdan Rădulescu, care se confruntă cu probleme de sănătate. La înmormântare au participat maxim 15 persoane.

ADVERTISEMENT