Sport

Adevărul despre discuția Gigi Becali – Florinel Coman: „Uite mesajul, să nu spuneți că inventez!”

Mihai Stoica a dezvăluit adevărul despre discuția pe care Gigi Becali a avut-o cu Florinel Coman, arătând și mesajul fotbalistului FCSB-ului.
07.11.2023 | 22:35
Adevarul despre discutia Gigi Becali  Florinel Coman Uite mesajul sa nu spuneti ca inventez
Adevărul despre discuția Gigi Becali - Florinel Coman. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a prezentat și mesajul pe care Florinel Coman i l-a transmis, în care explica faptul că nu i-a spus lui Gigi Becali că nu are coechipieri alături de care să joace.

Adevărul despre discuția Gigi Becali – Florinel Coman

Mihai Stoica a vorbit despre discuția reală pe care Gigi Becali a avut-o cu Florinel ComanNu a fost asta discuția, Coman i-a spus că a încercat să se elibereze în careu și să dea la poartă.

ADVERTISEMENT

Asta a spus! Coman e un băiat de vestiar, rar există un băiat ca el. Așa a fost interpretat, dar nu a spus asta. Uite mesajul ca să nu spuneți că eu inventez:

’Eu nu i-am spus niciodată lui nea Gigi că n-am avut cu cine sau ce s-a scris. Eu am spus că am căutat să driblez, să mă eliberez ca să pot să șutez’”.

ADVERTISEMENT

„Nu există așa ceva!”

„Nu există așa ceva. Dacă avem ceva de discutat, îi chemăm pe Coman și pe Olaru! Vă mai spun și altceva. Coman a jucat bolnav, cu o răceală groaznică, atunci când tușea de rupea.

A fost în pericol să nu joace. Nu a dormit toată noaptea. Nu regret că l-am forțat, a jucat bine, a demonstrat caracter, e în formă, a jucat până la final.

ADVERTISEMENT

Coman în momentul ăsta e de departe numărul unu la noi. Și la modul cum joacă, cum se antrenează, cum e în vestiar. Nu mai e altceva de discutat. Nu e zâzanie, e totul ok”, a continuat Mihai Stoica.

„Problema e că Hațegan a încălcat protocolul VAR. Am înțeles că nu a văzut Colțescu faptul că Octavian Popescu l-a călcat pe picior pe Iacob și Hațegan i-a spus lui Colțescu să-i dea galben.

ADVERTISEMENT

Se poate încălca protocolul VAR și să îi dai galben unui jucător, când VAR-ul intervine doar la cartonașul roșu?”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.5 este cota pentru ”GG” la meciul FCSB - FCU Craiova, de pe 12 noiembrie.