Sport

Mihai Stoica a rupt tăcerea după înfrângerea cu Rapid: „Nu e o victorie meritată!”

Mihai Stoica a rupt tăcerea după înfrângerea suferită de FCSB în confruntarea de pe teren propriu cu Rapid, scor 1-2.
07.11.2023 | 21:55
Mihai Stoica a rupt tacerea dupa infrangerea cu Rapid Nu e o victorie meritata
Mihai Stoica a rupt tăcerea după înfrângerea cu Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României este de părere că Rapid nu merita victoria, spunând că giuleștenii au avut puține ocazii, marcând după două gafe în apărarea „roș-albaștrilor”, contestând și golul marcat de Paul Iacob.

Mihai Stoica a rupt tăcerea după înfrângerea cu Rapid

Mihai Stoica a rupt tăcerea după înfrângerea suferită de FCSB cu Rapid și a analizat partida: „Meciul cu Rapid ne-a arătat încă din primul minut că nu e ziua noastră. 

ADVERTISEMENT

Pasa lui Ovidiu Popescu e greu de explicat, Ngezana alunecă, Dawa se duce de parcă îl lasă pe Papeau să avanseze, iar Pantea merge cu el și pare că îl lasă în pace.

Asist la un val de critici, totul e bine în altă parte numai la noi nu. E vina lui Gigi, e vina tuturor, jucătorii n-au antrenor. Ok, dar am pierdut un singur meci din 15 și am pierdut puncte când au fost erori mari de arbitraj”.

ADVERTISEMENT

„E fault la golul doi!”

Mihai Stoica a continuat și a spus că a fost fault în atac la golul doi marcat de Rapid, prezentând un video filmat de un fan în tribună, în care se vede cum fundașul Rapidului îl împinge cu ambele mâini pe Ngezana:

„Îmi pare rău, dar e fault la golul doi, Paul Iacob îl împinge pe Ngezana. Nu suntem supărați pe Colțescu, nu am ce să reproșez. Doar spun că de-asta a rămas Iacob singur. Nu e victorie meritată, oricum aș da-o.

ADVERTISEMENT

Nu e victorie meritată, pentru că n-au avut ocazii. Au fost inteligenți, dar a doua repriză nu au avut nimic. Nu a fost de roșu la Ovidiu Popescu, roșu a fost aseară la Romero, la Tottenham-Chelsea”, a continuat Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Am înțeles că nu a văzut Colțescu faptul că Octavian Popescu l-a călcat pe picior pe Iacob și Hațegan i-a spus lui Colțescu să-i dea galben.

ADVERTISEMENT

Se poate încălca protocolul VAR și să îi dai galben unui jucător, când VAR-ul intervine doar la cartonașul roșu? Că eu nu mai înțeleg nimic”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.5 este cota pentru ”GG” la meciul FCSB - FCU Craiova, de pe 12 noiembrie.