Life

Adevărul despre relația dintre Marius Crăciun de la Survivor România și Diana Belbiță. Ce a mărturisit acum sportiva

În urmă cu doi ani s-a zvonit că între Marius Crăciun de la Survivor România și Diana Belbiță ar exista ceva. Care este, însă, adevărul?
19.07.2021 | 10:51
Adevarul despre relatia dintre Marius Craciun de la Survivor Romania si Diana Belbita Ce a marturisit acum sportiva
Marius Crăciun de a Survivor România și Diana Belbiță s-au cunoscut la Ferma. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Marius Crăciun de la Survivor Români și Diana Belbiță s-au apropiat în anul 2019, în cadrul unui reality-show unde cei doi au participat.

Show-ul Ferma de la PRO TV i-a făcut buni prieteni pe cei doi sportivi. La un moment dat s-a spus inclusiv că ar fi existat ceva mai mult decât o simplă prietenie.

ADVERTISEMENT

Cei doi au negat mereu că ar fi iubiți, cu toate că la un moment dat au existat niște rezerve din partea amândurora de a spune cu subiect și predicat ce este între ei.

Marius Crăciun de la Survivor România și Diana Belbiță păstrează legătura

Povestea aceasta a fost readusă în prim plan după terminarea competiției Survivor România, pe Instagram. Diana a fost întrebată de un admirator dacă este iubita lui Marius, iar sportiva a ținut să clarifice pentru ultima oară ce fel de relație are cu acesta.

ADVERTISEMENT

Marius a distribuit pe Instastory răspunsul dat de Diana acelui fan dorind să clarifice și în numele lui faptul că sunt simpli prieteni.

Cei doi s-au distanțat destul de mult în ultima vreme, din motive pur obiective. Diana a luat calea străinătății pentru a-și continua cariera în luptele UFC, iar Marius a avut alte proiecte în România.

ADVERTISEMENT

Cu toate că e află la mii de kilometri depărtare unul de celălalt, aceștia continuă să comunice și se consideră și la ora actuală prieteni.

Diana a spus că atunci când se va întoarce în țară va dori să se întâîlnească cu Marius.

marius crăciun survivor românia
Marius Crăciun de la Survivor România a distribuit niște story-uri de-ale Dianei Belbiță în care aceasta a vorbit despre relația dintre cei doi

Cei doi nu sunt iubiți

Belbiță a fost întrebată dacă mai este prietenă cu Marius, având în vedere că drumurile lor s-au separat după Ferma. Răspunsul luptătoarei a venit ferm. „Da, evident că încă suntem prieteni. Prieteniile nu se șterg așa ușor”, a spus tânăra.

ADVERTISEMENT

Aceasta a adăugat în același răspuns că păstrează legătura în măsura în care poate, fiind plecată în Statele Unite ale Americii. Își dorește ca la revenire în țară să se revadă cu Marius.

Cineva a întrebat-o apoi dacă Marius este sau nu iubitul ei. „Eu și Marius suntem prieteni”, a afirmat Diana Belbiță fără să lase loc de interpretări.

Sportiva născută la Strehaia a ajuns pe forțele ei multiplă campioană la Kempo și kickboxing la nivel național și internațional. Sportul îi ocupă cea mai mare parte din timp, iar pentru visul de a performa a trecut oceanul.

 

 

ADVERTISEMENT