Life

Adevărul despre relația lor a ieșit la iveală! Cum au fost surprinși Lidia Buble și Răzvan Simion. Nimeni nu se aștepta să-i vadă asa

18.08.2020 | 10:02
Adevarul despre relatia lor a iesit la iveala Cum au fost surprinsi Lidia Buble si Razvan Simion Nimeni nu se astepta sai vada asa
ADVERTISEMENT

Lidia Buble și Răzvan Simion au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 5 ani, iar relația dintre cei doi este departe de a fi terminată.

Prezentatorul de la Neatza s-a dedicat 100% carierei profesionale a artistei, pe care a făcut-o vedetă și căreia îi aduce colaborări cu cei mai buni artiști.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost surprinși în ipostaze pe care nimeni nu se aștepta să le vadă, mai ales împreună.

Lidia Buble și Răzvan Simion, împreună peste tot

Cei doi foști iubiți țin constant legătura, iar persoana care este alături cel mai mult de cântăreață este tocmai matinalul de la Antena 1, care o însoțește peste tot, inclusiv la concertele pe care le are prin țară.

ADVERTISEMENT

Recent, Lidia Buble a postat pe Instagram mai multe clipuri în care apare pe scenă alături de Chupi de la Mandinga, căruia îi cânta la mulți ani în cor. La un moment dat, în clip apare și Răzvan Siion, care și-a făcut intrarea în scenă cu un tort pentru a-l aniversa pe prietenul lor.

Artista a trecut la treabă, după o perioadă în care s-a distrat alături de prietena ei, Denisa Potecaru, care a însoțit-o și în Saint Tropez, la un party cu milionari. Imaginile cu ele în costum de baie și în diferite ipostaze amețitoare au făcut deliciul internetului. Cântăreața este nelipsită de concerte și colaborări, unde încasează mii de euro doar pentru o reprezentație.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

?

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Așadar, de dragul amorului avut, dar și pentru că din muzică se fac bani frumoși, iar investiția lui Răzvan Simion a fost mare în ultimii ani, prezentatorul de la Neatza a rămas ancorat în proiectul Lidia Buble, pe care o crește frumos în continuare, căci ambele părți au de câștigat în această situație.

S-au despărțit în iunie

Când toată lumea se aștepta la o nuntă, Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit categoric, după ce vedeta Antena 1 făcut un anunț pe Instagram în acest sens, iar ulterior a șters mesajul. După despărțirea bombă, cântăreața a mai fost văzută la restaurant cu fostul iubit, ba chiar a spus că mai locuiesc în aceeași casă.

ADVERTISEMENT