Life

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, de urgență la spital. În ce stare se află acum artistul

25.02.2021 | 12:27
Adi Barar fondatorul trupei Cargo de urgenta la spital In ce stare se afla acum artistul
Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, de urgență la spital. În ce stare se află acum artistul. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a ajuns de urgență la spital, anunțul fiind făcut pe pagina de socializare a formației. Starea de sănătate nu este una deloc bună pentru artist, în ciuda faptului că este o fire sportivă de fel. 

Cântărețul are o stare de sănătate fragilă, colegii săi fiind îngrijorați din cauza problemelor pe care le are în prezent. Muzicienii nu au dezvăluit care este boala de care suferă artistul, toate gândurile lor îndreptându-se spre însănătoșirea vedetei.

ADVERTISEMENT

Fondatorul trupei timișorene Cargo este internat la ATI, unde se află sub atenta observație a medicilor. Colegii lui Adi Bărar au făcut un apel la decență și la respect pentru familia artistului care trece prin momente grele în aceste clipe.

Adi Bărar a ajuns la spital. Cum se simte fondatorul formației Cargo

„Azi, ziua de joi, îl găsește pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă decât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect și decență din partea tuturor. Mulțumim! Vă vom ține la curent!”,

ADVERTISEMENT

este mesajul postat de colegii lui Adi Bărar pe pagina de Facebook a formației.

Mesajele prietenilor și vedetelor nu au întârziat să apară, oamenii urându-i toate cele bune și foarte multă sănătate. Printre persoanele publice se numără și Adriana Bahmuțeanu, care i-a transmis să se facă bine cât mai curând.

Adi Bărar face parte din una dintre cele mai logevive și de succes formații rock din România. A împlinit 61 de ani de curând, în ultimii 9 ani aniversările sale, intitulate „Jurnal de bord”, fiind pe scenă, alături de fanii care iubesc muzica lui și a trupei Cargo.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a fost aplaudat în luna ianuarie de întreaga branșă artistică pentru munca și performanța sa, formația Cargo având 35 de ani de activitate în lumea muzicală pe care urmează să-i omagieze pe scenă, printr-un spectacol la Arenele Romane pe 21 mai 2021.

Tags: