Life

Adi de la Vâlcea, vacanță ruinată din cauza unei agenții de turism. ”Nu mai putem să ne cerem banii înapoi”

Adi de la Vâlcea, concediu dat peste cap pe ultima sută de metri. Ce vești a primit din partea agenției de turism la care a apelat pentru a se ocupa de vacanța sa.
09.04.2024 | 21:00
Adi de la Valcea vacanta ruinata din cauza unei agentii de turism Nu mai putem sa ne cerem banii inapoi
Vacanța lui Adi de la Vâlcea a fost dată peste cap pe ultima sută de metri. Sursa foto: Facebook, Pixabay
ADVERTISEMENT

Adi de la Vâlcea a avut parte de un episod nefericit din cauza unei agenții de turism. Artistul împreună cu mai mulți apropiați au decis să se relaxeze departe de casă. Din păcate, planurile lui de vacanță au fost date peste cap pe ultima sută de metri. Iată ce a pățit faimosul manelist.

Adi de la Vâlcea, supărat din cauza unei agenții de turism

Adi de la Vâlcea este unul dintre artiștii ai cărui program este mereu încărcat. Atunci când prinde câteva zile libere, manelistul vrea să se relaxeze. De data asta, împreună cu o mare parte din familia sa, Adi de la Vâlcea a decis să meargă într-o vacanță peste hotare.

ADVERTISEMENT

De obicei, planificarea în detaliu a unei astfel de vacanțe poate fi stresantă, mai ales dacă este vorba de multe persoane. Tocmai din acest motiv, artistul a decis să apeleze o agenție de turism să se ocupe de tot.

Timpul a trecut cu pași repezi, iar vacanța a început să fie din ce în ce mai aproape. Însă, cu doar trei săptămâni înainte de a-și face bagajele și a pleca în destinația mult visată, Adi de la Vâlcea a primit o veste proastă.

ADVERTISEMENT

Toate planurile de vacanță ale artistului au fost date peste cap. De fapt, au fost ruinate, după ce agenția de turism l-a anunțat că vacanța respectivă s-a anulat. Adi de la Vâlcea a crezut că este o confuzie, însă, lucrurile au fost cât se poate de reale.

Artistul a fost deranjat de acest fapt și a decis să le povestească fanilor din online totul. Ceea ce este și mai frustrant pentru Adi de la Vâlcea este faptul că a plătit întreaga sumă de bani care nu a fost deloc una mică, mai ales că era vorba de multe persoane.

ADVERTISEMENT

Artistul va pleca în vacanță cu 7 zile mai târziu decât data inițială

După ce a achitat avansul, Adi de la Vâlcea a decis să scape de o grijă și a achitat integral vacanța. În acel moment, cei de la agenția de turism i-au spus că dacă se răzgândește, nu va mai primi banii înapoi. Însă, artistul nu a luat nicio secundă în calcul să se răzgândească.

Cu doar trei săptămâni înainte de plecare, agenția de turism și-a prezentat scuze față de artist pentru faptul că vacanța pentru care a plătit nu mai este posibilă. Agenția a motivat că nu s-au ocupat toate locurile și că este nevoie ca plecarea să fie devansată cu câteva zile.

ADVERTISEMENT

Vestea nu i-a picat deloc bine artistului care plănuise să plece în străinătate cu încă zece persoane. Cu toții și-au luat liber special pentru această vacanță, iar acum, nu se mai pot bucura de ea.

”Cu trei săptămâni înainte vacanță ni s-a spus că nu se mai poate. Cumnatul meu din Italia și nepotul meu și-au luat bilete de avion, concedii de la serviciu. Fiii mei, unul medic, celălalt profesor, la fel, și-au luat zile libere tot pentru această dată.”, a povestit artistul în online, potrivit spynews.ro.

Adi de la Vâlcea le-a povestit fanilor că, într-un final, doar șase persoane vor mai putea merge în vacanță. Concendiile celorlalți au fost date peste cap și, cel mai posibil, va mai trece timp până când se vor putea organiza din nou.

”Acum ei nu mai pot merge în vacanță. Noi am devansat data cu o săptămână doar cei care am putut. Din 11 persoane, putem să mai mergem doar 6. Le-au stricat vacanțele oamenilor.”, a mai spus Adi de la Vâlcea.

ADVERTISEMENT