News

Tarom a lansat o oferta de numai 150 de euro pentru bilete dus-întors. Destinaţia este una dintre cele mai mari capitale europene

Călătorii vor putea achiziționa bilete dus-întors la un preț irezistibil pus la dispoziție de TAROM. Ce loc poți descoperi cu această ofertă
22.03.2024 | 11:48
Tarom a lansat o oferta de numai 150 de euro pentru bilete dusintors Destinatia este una dintre cele mai mari capitale europene
Bilete de avion la prețuri atractive puse la dispoziție de TAROM pentru Londra. Oferta este valabilă până pe 26 martie. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Compania TAROM anunță o promoție specială pentru biletele de avion către una dintre cele mai mari capitale europene, cu prețuri începând de la 150 de euro dus-întors pentru călătorii în intervalul 22 – 26 martie 2024 și valabile până în luna septembrie.

Ofertă TAROM pentru Londra

Potrivit comunicatului emis de operatorul aerian național, această ofertă specială, intitulată „Visul unei nopți de… vacanță”, vine cu tarife avantajoase care includ bagajul de mână și check-in-ul gratuit.

ADVERTISEMENT

Perioada de achiziționare a biletelor este limitată la șase zile, respectiv 22-26 martie 2024, iar călătoriile pot fi programate până în luna septembrie a acestui an.

„Prin noua ofertă specială lansată de TAROM, „Visul unei nopți de… vacanță”, călătorești către Londra cu reducere la achiziția de bilete în perioada 22-26 martie 2024.

ADVERTISEMENT

Descoperă numeroasele obiective și tărâmuri de poveste, restaurante și opțiuni de distracție pe care capitala britanică ți le pune la dispoziție. Tarifele biletelor oferite de TAROM pornesc de la 150 de euro și includ bagaj de mână și check-in gratuit pentru ca tu să te bucuri de o aventură de neuitat”, potrivit comunicatului emis de operatorul aerian naţional.

De unde pot fi achiziționate biletele

Biletele pot fi cumpărate online pe site-ul www.tarom.ro, în agențiile TAROM sau la partenerii acreditați. TAROM, compania națională de transporturi aeriene a României, înființată în 1954 și membră a Alianței SkyTeam din 2010, operează o flotă de 18 aeronave și oferă servicii către 70 de destinații atât cu aeronave proprii, cât și în parteneriat cu alte companii de transport aerian.

ADVERTISEMENT

Londra, cu milioane de turiști în fiecare an, se remarcă drept unul dintre cele mai populare și diverse orașe din Europa, datorită bogăției sale culturale și istorice ce se întinde pe două milenii.

De la monumente celebre precum Big Ben și Palatul Buckingham la evenimente culturale precum Carnavalul Notting Hill și Chelsea Flower Show, sau chiar excursii fascinante în lumi magice inspirate din universul lui Harry Potter, orașul este o adevărată comoară de povești, întâmplări și destinații fascinante.

ADVERTISEMENT

Orașul este și un hub financiar de prim rang la nivel mondial. Fiecare cartier al Londrei promite o experiență unică pentru turiști, oferindu-le o gamă variată de atracții și evenimente culturale deosebite.

ADVERTISEMENT