Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Ilie, „dribling” fin la Robert Niță: „Florinel a plecat cu racheta, Rapid a venit cu marfarul”

Adi Ilie și Robert Niță s-au "driblat" în replici în cea mai nouă ediție FANATIK SUPERLIGA. A fost duelul suporterilor FCSB și Rapid.
28.11.2023 | 12:59
Adi Ilie dribling fin la Robert Nita Florinel a plecat cu racheta Rapid a venit cu marfarul
Adi Ilie și Robert Niță s-au "driblat" în replici în cea mai nouă ediție FANATIK SUPERLIGA. A fost duelul suporterilor FCSB și Rapid.
ADVERTISEMENT

În etapa 17 a SuperLigii, FCSB a câștigat în fața celor de la Dinamo, scor 1-0, iar Rapid a fost învinsă de U Cluj acasă, scor 2-3. După această rundă din campionat, “roș-albaștrii” s-au distanțat la 5 puncte de CFR Cluj și la 7 puncte de giuleșteni. Adi Ilie și Robert Niță s-au duelat în replici după meciurile celor două formații.

Adi Ilie, “dribling” fin la Robert Niță: “Florinel a plecat cu racheta, Rapid a venit cu marfarul”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adi Ilie a făcut un “dribling” fin în replici la Robert Niță. “Cobra” a ironizat rezultatul făcut de Rapid în meciul cu U Cluj. Și l-a dat ca exemplu pe Florinel Coman, care a reușit un gol excelent din lovitură liberă contra dinamoviștilor.

ADVERTISEMENT

“A venit Rapidul cu marfarul la meci și ei nu și-au dat seama cu o zi înainte că a plecat Coman cu racheta pe lună când a dat, mai în viteză așa (n.r. golul din lovitură liberă cu Dinamo). Coman nu a servit la Roland Garros, a plecat cu racheta direct pe lună. La Rapid v-a tras curentul în tren”, a spus Adi Ilie.

Replica lui Robert Niță: “Dacă nu era Coman și acum plângeați”

FCSB a făcut 1-0 pe Arena Națională cu Dinamo. Duelul “roș-albaștrilor” a fost câștigat prin golul marcat de Florinel Coman din lovitură liberă. Partida elevilor lui Charalambous contra dinamoviștilor a fost una echilibrată, iar în acest sens a replicat și Robert Niță.

ADVERTISEMENT

“V-ați chinuit cu o echipă de Divizia B (n.r. cu Dinamo). Ușor că dacă nu avea Coman execuția aia și acum ați fi cântat cu Gașca Zurli. O execuție, atât. Restul a fost chinuială. Victorie cu forcepsul.

Dacă nu făcea Coman cezariana și acum plângeați. Rapidul pe unde vă prinde…Una peste alta, nu e justă victoria FCSB-ului, că mare diferență așa nu a fost. Aseară a fost victorie meritată pentru U Cluj”, a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Meciul carierei” făcut de Oancea “Zici că era Pele”

Robert Niță a vorbit despre Oancea de la U Cluj, după ce a făcut meciul carierei contra Rapidului. Analistul a spus la FANATIK SUPERLIGA că jucătorul clujenilor a fost foarte bun și a făcut diferența: “Nu prea știam de Oancea. Dacă cu Chipciu fundaș lateral le-am dat două, când l-a băgat pe Oancea am zis că mai dăm. Îi zice Neluțu ‘Du-te dincolo!’. A, păi dacă se duce și în plan depărtat nu mai ajunge la el.

A luat-o Oancea pe toate părțile. Oricui îi pui meciul de aseară, Oancea e transferat. Meciul carierei. Dacă îl vedea cineva pe băiatul acesta aseară, spunea că Rațiu e bunicel. Avea tot ce vrei. Deposedare, pasă, pe faza de apărare fără greșeală, a ajuns să centreze, a jucat în diagonală. Oancea era Pele. “

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Dialog fabulos între Adi Ilie și Robert Niță

ADVERTISEMENT