Sport

Conducerea lui Dinamo amenință după 0-1 cu FCSB: „Trebuie luate decizii acum!”

Conducerea lui Dinamo e gata să ia măsuri după derby-ul cu FCSB. Ce decizie au luat acționarii clubului. A fost ședință imediat după meci.
27.11.2023 | 18:52
Conducerea lui Dinamo ameninta dupa 01 cu FCSB Trebuie luate decizii acum
Conducerea lui Dinamo, strigăt de disperare după 11 meciuri consecutive fără victorie. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Conducerea lui Dinamo nu mai poate să suporte rezultatele negative pe bandă rulantă și e gata să taie în carne vie după ce clubul a ajuns într-o situație umilitoare. Eugen Voicu, acționarul „câinilor”, a făcut primele declarații.

Conducerea lui Dinamo e gata să taie în carne vie prin vocea lui Eugen Voicu: „Ne preocupă foarte tare situația”

Eugen Voicu a oferit primele declarații la aproape o zi de la al unsprezecelea meci consecutiv fără victorie al lui Dinamo în SuperLiga„Ne preocupă foarte tare situația lui Dinamo. Este momentul unor decizii care trebuie luate acum!”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, conducerea lui Dinamo nu ia în calcul demiterea antrenorului: „Nu voi comenta nimic despre asta, spun doar că vrem să continuăm proiectul cu Ovidiu Burcă. Dar așa, fără puncte, nu se mai poate”.

Omul de afaceri a dezvăluit ce s-a întâmplat după meciul cu FCSB: „N-a fost o ședință, ci mai degrabă un dialog între noi, o discuție ad-hoc. Ne-am exprimat gândurile imediat după meci”.

ADVERTISEMENT

Conducerea lui Dinamo, săgeți la adresa FCSB-ului: „N-a arătat ca o echipă mare, aflată pe primul loc”

Eugen Voicu nu a fost deloc impresionat de rivală: „Meciul de duminică a fost sub nivelul unui astfel de derby. FCSB n-a arătat ca o echipă mare, aflată pe primul loc.

Așa că vorbim de un campionat echilibrat, în care putem să avem multe surprize. Sper și noi să înscriem în sfârșit în următoarele meciuri și să adunăm puncte”, a mai spus acționarul lui Dinamo, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Dinamo a ajuns la 11 meciuri la rând fără victorie, iar „câinii” se afundă din ce în ce mai mult, iar salvarea de la retrogradare pare singurul obiectiv realizabil. „Câinii” sunt pe locul 15, cu 10 puncte în 17 etape, la 5 puncte de primul loc de baraj, ocupat de FC U Craiova 1948.

Ce program are Dinamo până la finalul anului

Dinamo va juca în etapa 18-a în deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, o echipă care visează la play-off și e foarte greu de învins pe teren propriu. „Alb-roșii” vor întâlni apoi pe 11 decembrie pe Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

Ultimele două meciuri din acest an calendaristic vor fi extrem de importante. Pe 18 decembrie, „câinii” vor juca la Botoșani împotriva ultimei clasate, iar patru zile mai târziu Dinamo va întâlni „acasă” pe FC Voluntari.

ADVERTISEMENT