Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Adi, intri în istorie că l-ai scos pe Gigi Becali din fotbal!”. Mutu a răspuns tranșant, dar e convins că fotbalul merge înainte și fără patronul FCSB! Video

Adrian Mutu surprinde. Nu crede că Gigi Becali ar fi o pierdere mare pentru fotbalul românesc! Ce spune „Briliantul” după ce aproape i-a scos pe FCSB din lupta la titlu.
26.04.2023 | 15:47
Adi intri in istorie ca lai scos pe Gigi Becali din fotbal Mutu a raspuns transant dar e convins ca fotbalul merge inainte si fara patronul FCSB Video
Exclusiv. „Adi, intri în istorie că l-ai scos pe Gigi Becali din fotbal!” Mutu a răspuns tranșant, dar e convins că fotbalul merge înainte și fără patronul FCSB. Video
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu nu regretă că l-a făcut pe Gigi Becali să renunțe la FCSB și să iasă din fotbal. Declarații tari ale antrenorului Rapidului la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Adrian Mutu nu are milă cu Gigi Becali: „Fotbalul va merge înainte cu sau fără el. Cu sau fără FCSB!”

Adrian Mutu a fost surprins de declarațiile patronului FCSB după meciul din Giulești și nu crede nici el că Becali vorbește serios: „Nu mă așteptam. Până la urmă e o înfrângere. Trebuie să știi să și pierzi câteodată. Nu cred că se va retrage. Ar fi păcat la câți bani a investit și câți ani de muncă”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS: 

Antrenorul Rapidului e de părere că Gigi Becali nu poate da cu piciorul la 20 de ani în care și-a investit toată energia în această echipă: „Și-a pierdut timpul să stea în fața televizorului, se gândească la jucători, la echipă. Probabil avea și altceva de făcut. E greu să piardă. Se vede că nu acceptă.

Dar trebuie să știi și să pierzi. Eu nu cred. Pe mine nu mă interesează foarte tare acest subiect, dar vom vedea. Ceea ce pot să vă asigur e că fotbalul va merge înainte cu sau fără Gigi Becali. Cu sau fără FCSB!”, a mai spus Mutu.

ADVERTISEMENT

„Fotbalul merge înainte cu Mutu fără Mutu, cu Gigi Becali sau fără Gigi Becali”

Horia Ivanovici a citat mesajul unui suporter pentru antrenorul Rapidului: „Sunt foarte mulți oameni care se uită și unul dintre ei ne-a scris: O să rămână Adi Mutu în istorie: l-a scos din fotbal pe Gigi Becali!”.

Adrian Mutu are însă cu totul alte motive și performanțe cu care să se fălească: „Da, nu mă intereseză pe mine. Eu sunt deja în istorie pentru alte lucruri. O să rămân în mintea și în inima suporterilor ca un antrenor care muncește și și-a îndeplinit obiectivele la Rapid.

ADVERTISEMENT

În istorie sunt deja prin lucrurile pe care le-am făcut ca jucător. Sper să realizez și cu Rapid lucruri importante. Fotbalul merge înainte cu Mutu fără Mutu, cu Gigi Becali sau fără Gigi Becali. Noi trebuie să susținem fotbalul indiferent cine va face parte din el”. 

În privința finalul de sezon, Adrian Mutu crede până în ultima clipă: „E greu să prindem cupele europene, dar noi sperăm. Urmează meciul împotriva campioanei, iar ei stau foarte bine și din punct de vedere fizic. Dacă batem, parcă se schimbă un pic paradigma, nu? Dacă legi două-trei victorii, te uiți altfel”. 

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu e dispus să plece de la Rapid dacă nu ia titlul în sezonul viitor

Adrian Mutu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că își va da demisia de la Rapid dacă nu va câștiga titlul în sezonul viitor: „Normal că plec. Nici nu se pune problema. Când nu sunt în obiectiv, când văd că nu reușesc să duc clubul acolo unde își dorește, las locul altcuiva.

Trebuie să ne facem echipă pentru că la anul obiectivul e titlul. Sunt de acord. Am promis asta la anul și trebuie să fim conștienți de acest lucru”, a concluzionat antrenorul.

ADVERTISEMENT