Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mutu a anunțat care e condiția să plece de la Rapid: „Vă spun sigur!” Ce transferuri pregătesc Șucu & Angelescu pentru sezonul viitor. Video exclusiv

Adrian Mutu a vorbit despre plecarea de la Rapid. Ce jucători ar trebui să aducă Dan Șucu și Victor Angelescu în Giulești. Ce spune Mihai Iosif.
25.04.2023 | 14:09
Adrian Mutu a anuntat care e conditia sa plece de la Rapid Va spun sigur Ce transferuri pregatesc Sucu  Angelescu pentru sezonul viitor Video exclusiv
Adrian Mutu mai are contract cu Rapid până la 30 iunie 2025. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a spus lucrurilor pe nume la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Antrenorul a fixat un obiectiv clar pentru sezonul viitor. Dacă nu va reuși să îl îndeplinească își va da demisia.

Adrian Mutu e gata să plece de la Rapid dacă nu câștigă sezonul viitor: „Nici nu se pune problema”

Întrebat de Horia Ivanovici dacă își va da demisia în cazul în care Rapid nu va cuceri titlul în sezonul viitor, Adrian Mutu a răspuns pe șleau: „Normal că plec. Nici nu se pune problema. Când nu sunt în obiectiv, când văd că nu reușesc să duc clubul acolo unde își dorește, las locul altcuiva”.

ADVERTISEMENT

VIDEO AICI

Antrenorul „alb-vișiniiilor” așteaptă și întăriri pentru sezonul viitor: „Trebuie să ne facem echipă pentru că la anul obiectivul e titlul. Sunt de acord. Am promis asta la anul și trebuie să fim conștienți de acest lucru”, a mai spus Mutu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Miță Iosif, fostul antrenor al Rapidului știe de ce are nevoie Mutu ca să aducă titlul în Giulești: „Cred că în momentul de față îi lipsesc Rapidului doar câțiva jucători să ia titlul. Eu cred că Săpunaru-Grigore pot face față, dar le trebuie și niște soluții viabile în spate. Mi-a plăcut foarte mult Albu. Și Kait. Au închis foarte bine. Grigore cred că trebuie să aibă concurență. Săpunaru cred că mai poate juca”.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș nu crede că Rapid poate face un lot comparabil cu FCSB: „Nu cred că vor reuși. Nu pot aduce 11 jucători”

Florin Gardoș e de părere că Rapid nu poate să își facă un lot la fel de bun ca cel al vicecampioanei, nici măcar din sezonul viitor: „Ei nu cred că vor reuși să aibă un lot la nivelul FCSB, pentru că nu pot aduce 11 jucători. Pot să aibă toți banii din lume și nu le garantează nimic că vor lua titlu. E o provocare să faci un lot de titlul”.

Fostul fundaș central al FCSB e de părere că jucătorii aduși în acest sezon nu prea au confirmat: „Mai ales că în vară transferurile nu au fost foarte inspirate. Tot Junior Moraes joacă acolo. Nu le va fi deloc ușor să își facă echipă. Probabil că vor încerca să aducă trei-patru jucători titulari, nu de lot”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a fost și mai aspru cu echipa lui Adrian Mutu: „Eu cred că le trebuie 5-6 titulari. Fundași centrali de mare valoare, variantă la Junior Moraes. Are o vârstă! Nu mai poți să joci la infinit. Cred că îți trebuie încă un atacant rapid în stilul lui Funsho care să dribleze și să aibă viteză. Și un mijlocaș care să ordoneze jocul, pentru că se vede că Rapidul suferă de multe ori la acest capitol. 

S-a vorbit de tripleta Ongenda – Papeau – Ioniță. Au intrat și au fost praf. Acolo îți trebuie un jucător de mare personalitate, de calibru. Rapid are nevoie de un astfel de jucător, care să îți ia titlul. Rapid n-au jucătorii ăia de valoare ca Florinel sau Tavi Popescu. Nu poți să mergi la infinit așa!”. 

ADVERTISEMENT

Cum a reușit Mihai Iosif să construiască lotul Rapidului la revenirea în SuperLiga în doar două săptămâni

Mihai Iosif a dezvăluit cum a format lotul Rapidului: „Când am intrat în Liga 1, am făcut echipa în două săptămâni. Primul meci pe care l-am jucat cu Chindia, nu jucasem niciun meci amical în formula aia. Ca să câștigi campionatul trebuie și o anumită omogenitate. Aia nu se face de pe o zi pe alta. Cel mai  bun exemplu e la PSG. Mai trebuie și jucători să muncească”. 

Nu uitați că Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: