Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu a răspuns cu un singur cuvânt când a fost întrebat dacă se aștepta ca Dinamo să bată la Farul

Adrian Mutu a fost extrem de surprins de victoria lui Dinamo în fața celor de la Farul. Remarcile fostului atacant al lui Dinamo.
14.02.2024 | 06:00
Adi Mutu a raspuns cu un singur cuvant cand a fost intrebat daca se astepta ca Dinamo sa bata la Farul
Adi Mutu a răspuns cu un singur cuvânt când a fost întrebat dacă se aștepta ca Dinamo să bată la Farul
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a apreciat evoluția „câinilor” lui Zeljko Kopic împotriva echipei lui Gheorghe Hagi. Antrenorul lui CFR Cluj crede însă că mai e mult până departe, adică salvarea de la retrogradare.

Adrian Mutu, luat prin surprindere de victoria lui Dinamo cu Farul: „Au jucat bine, mi-a plăcut”

Giani Kiriță a încercat să îl binedispună pe Adi Mutu la FANATIK SUPERLIGA după înfrângerea împotriva Rapidului, fosta sa echipă: „Nu mai fii supărat. Te văd că ești și știu cât ești de ambițios. Capul sus și dacă ai nevoie de doi jucători români și eu și Gardoș suntem liberi. Să te fac să râzi.

ADVERTISEMENT

Și antrenorul lui CFR Cluj chiar a gustat gluma și a râs: „Eh, ce bine era dacă erați voi. Era bine să vă am”. Dinamovistul a fost apoi întrebat de Horia Ivanovici de evoluția „câinilor” împotriva „marinar ilor”.

„Nu mă așteptam să bată Dinamo. Cred că a fost o surpriză pentru toată lumea. Dar au jucat bine, mi-a plăcut. Nu știu, e greu să se salveze. Abia i-au egalat la puncte pe Botoșani”, a fost sincer Mutu.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu nu e singurul mirat de victoria lui Dinamo: „E o chestiune mentală”

Andrei Vochin a încercat să găsească o explicație pentru eșecul lamentabil al celor de la Farul împotriva ultimei clasate: „Cred că este o chestiune mentală. Dacă te uiţi pe programul echipei de când a început sezonul…. Au jucat la Universitatea Craiova, primul meci, apoi cu FC U Craiova şi la FCSB. Sunt trei meciuri din care au obţinut 7 puncte. 

Venea meciul cu Dinamo şi apoi încă un calup de meciuri dificile: la Sepsi, cu Oţelul, Universitatea Cluj şi CFR Cluj. Cred că acest joc cu Dinamo a fost interpretat în mod involuntar şi eronat ca o vacanţă.

ADVERTISEMENT

Meciul avea loc la Ovidiu, unde echipa se simte bine, câştigă, are o stare de spirit foarte bună. Şi cred că această stare, indiferent de cât a făcut Hagi în această săptămână, nu a putut fi ştearsă”.

Andrei Vochin: „Îmi place atitudinea lui Kopic! O transmite echipei”

Andrei Vochin e de părere că antrenorul croat este marele atu al lui Dinamo: „Dincolo de atitudinea jucătorilor de la Dinamo, îmi place atitudinea lui Kopic pe care am văzut-o acum vreo săptămână într-o parcare de la stadion. 

ADVERTISEMENT

Era extrem de nervos vorbind cu cineva la telefon: ‘Nu se poate să câștigi meciul dacă nu câștigi dueluri. Nu se poate să câștigi meciuri dacă nu ești implicat 100% Nu se poate dacă nu joci pe parcursul unui întreg meci’. 

Din acel moment, cred că acel nu se poate s-a îndreptat către cei care nu au putut face lucrul ăsta pentru că am văzut schimbări în interiorul formației”.

Adrian Mutu, total surprins de victoria lui Dinamo la Farul

ADVERTISEMENT