Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu a vorbit despre varianta Șumudică la Rapid. „Trebuie să vadă dacă se pupă ambițiile”

Adi Mutu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre Marius Șumudică ca antrenor la Rapid. Fostul tehnician al giuleștenilor prevede o discuție grea cu șefii clubului.
24.04.2024 | 17:54
Adi Mutu a vorbit despre varianta Sumudica la Rapid Trebuie sa vada daca se pupa ambitiile
Adi Mutu, despre Marius Șumudică la Rapid. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că va avea o discuție cu șefii de la Rapid, iar Adi Mutu a discutat despre acest lucru. Fostul antrenor al giuleștenilor crede că Șumi este o variantă bună pentru formația din Crângași.

Adi Mutu a vorbit despre varianta Șumudică la Rapid. “Trebuie să vadă dacă se pupă ambițiile”

Adi Mutu vede cu ochi buni venirea lui Marius Șumudică ca antrenor la Rapid, pentru că este un tehnician cu experiență și cunoaște foarte bine tradiția clubului.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al giuleștenilor este conștient că actuala conducere a echipei din Crângași poate pune condiții care nu i s-ar potrivit lui Șumi. Cu toate acestea, Mutu crede că cele două părți ar putea ajunge la un acord comun.

“Ar fi foarte bine. Cred că Rapidul are nevoie să tatoneze astfel de antrenori, mai ales că este un rapidist convins.

ADVERTISEMENT

Merită să stea de vorbă cu el și să vadă dacă sunt pe aceeași undă. Dar și să vadă dacă pot lucra împreună, pentru că Rapid este o echipă diferită față de ce a văzut Șumudică în anii precedenți.

Mă refer la acționariat și abordare. Este foarte important să se înțeleagă, iar Rapidul să poată să atace titlul. În afară de lucrurile astea, Marius Șumudică e un antrenor important al României. Deci, de ce nu?

ADVERTISEMENT

Trebuie să se alinieze ca gândire, mentalitate, comportament, ambiții. Toate lucrurile astea”, a spus Adi Mutu, la FANATIK SUPERLIGA.

Revine Șumi la Rapid?

Marius Șumudică nu a vorbit concret despre revenirea la Rapid, dar este clar că e un lucru pe care și-l dorește. Fostul antrenor de la Gaziantep poartă discuții cu șefii din Giulești și așteaptă o ofertă concretă. Dar doar dacă aceștia se decid că nu vor continua cu Bogdan Lobonț pe banca tehnică.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Șumi crede că va antrena cât de curând în străinătate. În cazul în care cei din conducerea celor de la Rapid nu vin cu o propunere curând.

“Există semnale că ar trebui să ne întâlnim. Am vorbit prin mesaje cu Angelescu, urmează să ne vedem la începutul săptămânii. Dacă primesc o ofertă și îmi va fi pe plac, asta e.

Nu vreau să vorbesc de Rapid, pentru că Rapid are antrenor. Îl respect, a fost colegul meu. Este clar că voi lua în calcul. În momentul de față există posibilitatea să mă întorc în Turcia, e un proiect extraordinar.

Ei își doresc foarte mult un tip de antrenor. Dar eu știu ce am de făcut în continuare în ceea ce privește comportamentul meu în jurul unei echipe.

Sunt deschis să discut, este clar că în țară nu pot antrena decât Rapid, pentru că nu există altă variantă. Feeling-ul meu este că sunt foarte aproape să plec în străinătate”, a spus Șumudică, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Adi Mutu, despre Marius Șumudică la Rapid

ADVERTISEMENT