Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Marius Șumudică, noul analist Fanatik, vorbește despre lupta pentru Europa. Ce șanse îi dă Rapidului? „Șucu a băgat 7,5 milioane de euro”

Marius Șumudică a început în forță meseria de analista Fanatik. Antrenorul a vorbit despre lupta din play-off la cupele europene și ce șanse are Rapidul
22.04.2024 | 11:58
Marius Sumudica noul analist Fanatik vorbeste despre lupta pentru Europa Ce sanse ii da Rapidului Sucu a bagat 75 milioane de euro
Marius Șumudică, noul analist Fanatik, vorbește despre lupta pentru Europa. Ce șanse îi dă Rapidului? „Șucu a băgat 7,5 milioane de euro”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică este noul analist FANATIK. Antrenorul în vârstă de 53 de ani a vorbit în special despre Rapid și despre șansele pe care le au alb-vișiniii la o calificare în cupele europene.

Marius Șumudică, noul analist Fanatik. Ce șanse mai are Rapid la Europa: „Buget de campioană”

Liber după despărțirea de Gaziantep, Marius Șumudică a revenit în postura de analist. De această dată, la FANATIK, unde, în prima sa apariție, a luat la puricat Rapidul, care e în pericol să rateze Europa. Mai ales după semieșecul din ultima etapă, scor 2-2, cu FCSB.

ADVERTISEMENT

„Mi-e foarte greu. E un talmeș balmeș. O echipă joacă exatordinar într-un weekend, următoarea etapă e catastrofă. Nu am văzut în viața mea. Nici nu știu ce să spun. Echipele au avut fluctuații foarte mari de formă. Eu cred că putem da un verdict după această etapă intermediară.

Îți dau un exemplu. Craiova câștigă acasă cu CFR, face 37, CFR rămâne cu 31. Dacă Farul câștigă, face 35. Și se desprind. Rapid rămâne cu 29”, a declarat Marius Șumudică, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„Copos n-a băgat niciodată atâția bani în transferuri”

(n.r. – Cam nasol să nu prindă Rapid cupele europene? 7,5 milioane de euro a băgat Șucu în transferuri) Enorm! Ar fi un an ratat. Tu nu pune doar cele 7,5 milioane de euro. Rapid are un buget cumulat care ajunge la vreo 12 milioane. E buget de campionat.

(n.r – Mi-a spus Șucu acum vreo lună, am uitat, 11 milioane buget) Ca să nu spun buget de campioană, buget de primele 2-3 locuri ușor, dar buget de campioană. Mai ales la stabilitatea pe care ți-o dă domnul Șucu.

ADVERTISEMENT

Se plătesc salariile la zi. A devenit lux, nu e normalitate. În Turcia se întârzie 3-4 luni, în Arabia Saudită se întârzie 3-4 luni. Păi eu dacă aș fi jucător și diferența nu ar fi foarte mare, eu aș prefera să vin la Rapid să îmi iau banii la zi, decât să aștept 3-4 luni sau să îi iau peste 2 ani, să stau să mă judec la FIFA.

Am înțeles că au primele la fiecare joc, am înțeles că au charter. Sunt cheltuieli. E foarte greu să ții un club, o echipă. Sunt costuri colaterale extraordinar de mari. Ar fi un eșec mare.

ADVERTISEMENT

Hai să fim corecți. Eu nu știu dacă Copos într-o campanie de transferuri, într-o perioadă sau într-un an a băgat 7-8 milioane în transferuri, a adăugat tehnicianul.

CAUZELE DEZASTRULUI la Rapid! Marius Sumudica: “Dan Sucu PLATESTE PREA BINE!”

ADVERTISEMENT