Life

Adina Buzatu, fără secrete. Cum a luat țeapă de la Marius Vizante și ce bărbați neașteptați i-au cerut haine gratis

Adina Buzatu, dezvăluiri inedite în emisiunea lui Cătălin Măruță. Celebrul designer a dat tot din casă, cu riscul de a supăra anumite persoane.
03.03.2023 | 17:17
Adina Buzatu fara secrete Cum a luat teapa de la Marius Vizante si ce barbati neasteptati iau cerut haine gratis
Ce s-a întâmplat între Adina Buzatu și Marius Vizante. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Invitată la rubrica sosurilor iuți din emisiunea lui Cătălin Măruță, Adina Buzatu a dat dovadă de multă asumare și deși este obișnuită să-i îmbrace pe alții, de data aceasta s-a dezbrăcat de secrete. Designerul a spus ce persoane neașteptate i-au sugerat să le ofere haine gratis, dar și cine i-a dat „cea mai mare țeapă”.

Adina Buzatu, fără secrete. Persoanele neașteptate care i-au cerut haine gratis

Adina Buzatu este una dintre cele mai cunoscute stiliste din România, îmbrăcându-i pe unii dintre cei mai cunoscuți bărbați din showbiz și nu numai. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, la rubrica sosurilor iuți, a făcut dezvăluiri neașteptate.

ADVERTISEMENT

„Prințul Paul și Prințul Nicolae. Mi-e rău, deci dacă încep așa…Asta e, ce să facem? E sensibilă treaba”, a spus stilista atunci când a fost îmbrăcat ce bărbați celebri i-au spus direct sau mai pe ocolite că ar vrea să-i îmbrace gratuit.

Iar când vine vorba de bani, pentru care Adina Buzatu muncește din greu, aceasta a explicat că Marius Vizante este persoana publică care „i-a dat cea mai mare țeapă”, fiind vorba despre o promisiune pe care actorul nu și-a ținut-o.

ADVERTISEMENT

„Vizante, știe și el și știe toată lumea. Eu sunt o persoană foarte sinceră și cam spun lucrurilor pe nume. Cu bani, normal (țeapa), dar într-un proiect, lucra la un proiect. E o chestie, vii la mine, îmi spui: ‘Ești prietena mea, garantez, faci pentru mine asta și după aia se face în felul următor’. Nu o faci așa, vii și spui că s-a întâmplat asta și asta, că tu ai garantat”, declarat Adina Buzatu.

De ce nu-i place Adinei Buzatu cum se îmbracă Dorian Popa?

De asemenea, Adina Buzatu a spus ce vedete de la noi se îmbracă prost, din punctul său de vedere. Este vorba despre Lino Golden și despre Dorian Popa, pe care spune că îi iubește și îi apreciază, dar crede că și-ar putea îmbunătăți stilul.

ADVERTISEMENT

„Uite, Lino, nu-mi place. Țin la el, e un băiat extraordinar, dar nu-mi place cum se îmbracă. Și Dorian. E un băiat tare frumos și îl iubesc. El nu se îmbracă prost, el se îmbracă foarte bine pentru imaginea lui, pentru ceea ce vrea să promoveze.

La Dorian mi-ar plăcea să aibă o altă imagine, că el e mult mai mișto. El e mult mai mult decât imaginea, el se adresează puștilor, cumva. El e un băiat foarte deștept și extrem de profund. El nu arată”, a susținut Adina Buzatu.

ADVERTISEMENT

Adina Buzatu și topul șoricelului. Cine are animalul de companie cel mai mare

Un moment care a stârnit amuzamentul celor din platou a fost cel în care Adina Buzatu a făcut topul șoricelului în cazul bărbaților din showbiz, afirmație pe care stilista a considerat-o cu subînțeles, astfel că și-a motivat răspunsul.

„Printre clienții tăi se numără Jorge, Alex Velea, Bogdan de la Ploiești, Marius Moga. Așa cum nu toată lumea poartă același număr la pantofi, așa diferă și măsurile la pantaloni. Se presupune că tu ai îmbrăca și animale și fiecare dintre bărbați ar avea ca animal de companie un șoricel, căruia trebuie să-i găsești pantaloni pe măsură, care crezi că ar avea șoricelul cel mai mare, de la s sau xl.

Și acum explic topul. Nu e la ce te gândești tu. Cine vrea să fie mai cool, mai cum e Velea, cu lanțul de aur și așa, își ia animalul de companie cel mai mare, Bogdan al doilea, Moga al treilea și Jorge al patrulea”, a explicat Adina Buzatu.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori