Life

Adina Timofte și Oana Timofte, dezvăluiri despre 2024: ”Vom avea parte de schimbări majore”

Adina Timofte și Oana Timofte, previziuni pentru anul 2024. Cele două specialiste în numerologie anunță transformări radicale.
02.01.2024 | 23:50
Adina Timofte si Oana Timofte dezvaluiri despre 2024 Vom avea parte de schimbari majore
Adina Timofte și Oana Timofte, previziuni pentru anul 2024. Cele două specialiste în numerologie anunță transformări radicale. Sursa foto: Facebook / freepik. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adina Timofte și Oana Timofte, dezvăluiri despre 2024. Vedetele, care au o emisiune la un post de radio renumit, sunt de părere că vom avea parte de schimbări majore în următoarea perioadă, pe absolut toate planurile.

Adina Timofte și Oana Timofte, previziuni pentru anul 2024. Cele două specialiste în numerologie anunță transformări radicale

Adina Timofte și Oana Timofte au spus care sunt cele mai remarcabile previziuni pentru anul 2024. Cele două specialiste în numerologie anunță transformări radicale pe toate palierele, de la relații și familie până la economie și politică.

ADVERTISEMENT

Cele două experte au mai dezvăluit că noul an se află sub energia cifrei 8, în timp ce bagajele karmice au rolul de a asigura succesul. 2024 reprezintă o continuare energetică a anului care s-a încheiat. Oamenii au instrumentele necesare pentru a fi mai sănătoși sau pentru a găsi iubirea.

Pe de altă parte, specialistele în numerologie trag și un semnal de alarmă. Ele vin cu o atenționare pentru că 2024 este încărcat karmic și asta înseamnă că pentru a atinge succesul visat trebuie identificate lecțiile karmice și bagajale karmice ce trebuie rezolvate.

ADVERTISEMENT

„Identificarea și rezolvarea acestor bagaje karmice reprezintă succesul fiecăruia în 2024. 2024 reprezintă pilonul de schimbare pentru cel puțin 3 ani… În acești ani vom avea parte de schimbări majore politice, economice, sociale, financiare!

Este important să fim flexibili! În Anul 2024 vom auzi despre multe schimbări financiare, vom auzi despre oameni importanți care vor fi închiși, vom auzi despre evenimente climatice neobișnuite”, au spus Adina și Oana Timofte pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Adina Timofte și Oana Timofte, detalii despre anul 2024

„Vom auzi despre multe schimbări care ne vor surprinde. Nimic nu va mai fi la fel!
Anul 2024 este despre schimbări de destin drastice și turnuri de situație atât la nivel personal cât și colectiv!”,
au mai adăugat Adina și Oana Timofte, pentru aceeași sursă.

În altă ordine de idei, specialistele în numerologie spun că persoanele vizate în identificarea și rezolvarea bagajelor karmice în 2024 sunt cele care au la locuință numerele următoare: 4, 22, 8,17, 13,14,16,19, 26, 35, 53, 80.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nu sunt excluși nici cei care au la casă alte combinații de numere, care se află prin adunarea care duce la un rezultat final 4 sau 8. Unii au de confruntat o karmă financiară, în timp ce alții au karma în căsătorie sau atașament.

ADVERTISEMENT
Tags: