Life

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Zodia care dă o lovitură uriașă la început de 2024!

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Următoarele zile vor fi unele extraordinare pentru o zodie. Știm cine dă lovitura la început de an!
02.01.2024 | 16:13
Horoscop rune Mihai Voropchievici Zodia care da o lovitura uriasa la inceput de 2024
Horoscop rune Mihai Voropchievici. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune Mihai Voropchievici. În exclusivitate pentru FANATIK, maestrul runelor a dezvăluit care este semnul zodiacal care va da o lovitură decisivă și va bifa reușite pe toate planurile, chiar zilele astea, la început de 2024!

Horoscop rune Mihai Voropchievici. O zodie dă lovitura la toate capitolele chiar în aceste zile

Pentru o zodie, spune Mihai Voropchievici, anul începe așa cum nu și-ar fi imaginat niciodată. Are parte de succes pe toate planurile, de reușite uriașe. Este vorba despre o zodie pentru care 2023 a venit cu multe semnale de avertisment, cu multe suișuri, dar mai ales coborâșuri.

ADVERTISEMENT

Este, de altfel, acea zodie pentru care s-a arătat foarte rar Wunjo, cea mai norocoasă dintre rune. Se pare că 2024 este diferit pentru nativul care se bucură de succes pe toată linia. Conform previziunilor pentru începutul anului, realizate de Mihai Voropchievici în exclusivitate pentru FANATIK, zodia care va da lovitura în tot ce își propune este… Gemeni!

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Până pe 7 ianuarie, marile dorințe ale Gemenilor se vor îndeplini. Tot ceea ce și-au propus, tot ce și-ar fi dorit să se realizeze în 2023 se va concretiza acum, la început de an. De asemenea, mai trebuie spus că acest Wunjo este favorabil mai ales Gemenilor care au de luat o decizie importantă. Orice vor decide, indiferent că e legat de sfera profesională sau în viața particulară, va fi în favoarea lor.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu celelalte semne zodiacale la început de an? Runele au parte de anunțuri-surpriză și pentru celelalte 11 zodii. Ei bine, Berbecii au parte și ei de schimbări. Nu una, nu două, ci o suită de schimbări majore în următoarele cinci zile.

Multe din lucrurile la care au fost restanți în 2023 se rezolvă acum. Taurii, pe de altă parte, trebuie să aibă urechile bine ciulite la început de 2024. În zilele de 4, 5, 6 sau 7 ianuarie, un mesaj fundamental va sosi spre ei. Dacă știu cum să îl recepționeze, li se poate ridica vălul și pot fi conștienți de o realitate pe care nici măcar nu au intuit-o. Își vor deschid ochii, cu alte cuvinte, cu privire la oameni și faptele lor.

ADVERTISEMENT

Cine primește cadouri surpriză?

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Racii află un adevăr care le poate determina traiectoria în acest an. Este vorba de o informație care le schimbă total viața în 2024, ceva ce le poate marca existența din rădăcini.

Leii, în schimb, au chef de scandal în această săptămână. Au mereu ceva de comentat, nu le convine felul în care se raportează ceilalți la acțiunile sau vorbele lor. Runa îi atenționează și le recomandă să nu se implice în bătălii, mai ales nu în prima parte a anului.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt sfătuite de runele consultate de Mihai Voropchievici să renunțe la toate grijile și necazurile din 2023. Trecutul trebuie să rămână în urmă. Acum trebuie să privească spre viitor, unul care se anunță strălucit pentru ele.

Balanțele vor fi sub protecția lui Dumnezeu în primele zile ale anului 2024. Oamenii răi și energiile negative nu le pot atinge. Scorpionii pot avea parte de o atenție specială din partea unei persoane apropiate. Cineva care se gândește la ei le va oferi un dar deosebit.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Săgetătorii au parte de o iubire nouă. Cei cuplați își consolidează relația! Capricornii își rezolvă mare parte din problemele cu care a intrat în 2024. Vărsătorii trebuie să se liniștească cu privire la starea de sănătatea a cuiva drag. Peștii fac pe misterioși. Comunică lacunar.

ADVERTISEMENT
"Sunt uimit că soția mea poate ieși singură pe stradă". Un tânăr din Guatemala, surprins de ce a descoperit în România
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după...
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după ce a fost schimbat. Ce a făcut antrenorul
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024...
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024 pe infrastructura rutieră
Decizie definitivă în
Decizie definitivă în "duelul eclerurilor". Cine a câştigat procesul dintre Jamila şi Laura Laurenţiu
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia....
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia. Toată averea escortei, de 3,4 milioane de euro, a fost confiscată
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Babele de martie. Tradițiile românilor pentru începutul primăverii
Babele de martie. Tradițiile românilor pentru începutul primăverii
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu...
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu iubita. Un detaliu a atras atenția tuturor
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic...
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic acolo”
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume