News

Adjunctul lui Putin, previziuni bizare pentru 2023. Medvedev: ”Franța declară război Germaniei iar Elon Musk ajunge președintele SUA”

Dmitri Medvedev, fost președinte și premier al Rusiei, a făcut o serie de previziuni cel puțin curioase despre viitorul omenirii, în anul 2023.
27.12.2022 | 17:48
Adjunctul lui Putin previziuni bizare pentru 2023 Medvedev Franta declara razboi Germaniei iar Elon Musk ajunge presedintele SUA
Vladimir Putin, alături de Dmitri Medvedev, unul dintre oamenii lui de încredere / Dmitry Astakhov / Sputnik / Hepta
ADVERTISEMENT

Politicianul rus Dmitri Medvedev, cunoscut ca unul dintre oamenii de încredere din anturajul lui Vladimir Putin, susține că anul 2023 va fi unul al surprizelor la nivel geopolitic.

Elon Musk, uimit de ipoteza lansată de Medvedev

Medvedev, care tocmai a fost numit vicepreședinte al Consiliului rus de securitate, a dezvăluit, printr-o serie de postări pe Twitter și Telegram și se așteaptă ca anul viitor, omenirea să intre într-o stare de conflict.

ADVERTISEMENT

El crede că va fi începutul sfârșitului pentru Uniunea Europeană, NATO și SUA, care vor intra într-un declin important.

Politicianul rus prevede o ascensiune a lui Elon Musk până la fotoliul de președinte al Statelor Unite, predicție care l-a luat prin surprindere chiar și pe noul proprietar al Twitter. Acesta a răspuns cu expresia ”Șir epic” la postarea inițială a lui Medvedev.

ADVERTISEMENT

Medvedev: ”Anul 2023 va fi al prăbușirii UE”

Nu este prima dată când cei doi discută prin intermediul rețelelor de socializare, În trecut, Medvedev l-a felicitat pe Musk, după ce acesta și-a exprimat opinia conform căreia Ucraina ar trebui să-și cedeze o parte din teritorii pentru a face pace cu Rusia.

Dmitri Medvedev vede și o întoarcere a Marii Britanii în Uniunea Europeană, dar și prăbușirea acestei organizații.

ADVERTISEMENT

Mai mult, oficialul de la Moscova vede și un război în inima Europei, între Franța și Elveția. O altă situație care va afecta omenirea este războiul civil care crede că va izbucni în SUA.

Dmitri Medvedev este unul dintre cei mai cunoscuți oameni politici din Rusia ultimelor două decenii și un favorit al lui Vladimir Putin.

ADVERTISEMENT

Vladimir Putin, cititor înfocat al lui Medvedev

După începerea războiului din Ucraina, Medvedev și-a consolidat poziția, prin mesaje dure anti-Kiev și anti-NATO. În aceeași serie se înscriu și ultimele postări, cred specialiștii.

“Postările lui Medvedev de pe Telegram au găsit cel puţin un cititor şi într-adevăr un admirator: Putin”, a scris Vladimir Pstushov, expert în științe politice, citat de Agerpres.

Dmitri Medvedev are 57 de ani și a ocupat funcția de președinte al Rusiei între 2008 și 2012 (perioadă în care a fost schimbată Constituția, pentru ca Putin să se poată întoarce în frunte țării). Ulterior, el a fost prim-ministru al Rusiei, din 2012 până în 2020.

ADVERTISEMENT