News

Adolescentă dată dispărută, găsită de polițiști într-o trapă secretă din dormitorul unui bărbat de 34 de ani. Caz șocant în SUA

Un caz de dispariție din SUA a avut un final cu totul surprinzător, după ce polițiștii au găsit-o pe tânără, în viață, ascunsă în dormitorul unui bărbat de 34 de ani.
30.12.2023 | 22:17
Adolescenta data disparuta gasita de politisti intro trapa secreta din dormitorul unui barbat de 34 de ani Caz socant in SUA
Zachary Jones e acuzat de viol și sechestrare / Foto: NBC Chicago
ADVERTISEMENT

Adolescenta se afla într-un compartiment secret în podeaua casei lui Zachary Jones. În vârstă de 16 ani, tânăra fusese dată dispărută pe data de 6 decembrie 2023.

Victima, amenințată cu o armă și strânsă de gât

Până acum, nu sunt foarte clare circumstanțele în care adolescenta a ajuns în casa bărbatului. Acesta susține că fata a fugit de acasă și s-a refugiat în casa lui, variantă contrazisă de mama tinerei.

ADVERTISEMENT

”Bunica ei a dat-o afară. Ea nu părea să aibă vârsta aceea. Avea tot felul de piercinguri”, s-a scuzat Jones.

Pe de altă parte, victima susține că s-a întâlnit cu agresorul ei în urmă cu câteva săptămâni, iar acesta i-a spus că are doar 19 ani. Abia ulterior, când ea a ajuns în casa bărbatului și i-a cunoscut familia, a aflat că acesta este mult mai în vârstă.

ADVERTISEMENT

Tânăra le-a mai spus polițiștilor că agresorul a amenințat-o cu o armă, a strâns-o de gât și a agresat-o. De altfel, pe corpul fetei au fost găsite urme care confirmă varianta acesteia.

Mama bărbatului a alertat autoritățile

Cei doi au recunoscut că au întreținut relații sexuale și că în ziua în care poliția a ajuns la ușa lui Jones, consumaseră droguri împreună. Bărbatul susține că fata s-a ascuns de bunăvoie în trapa secretă, când a văzut poliția.

ADVERTISEMENT

”Ea s-a ascuns de bunăvoie. Ea era de fapt în pat când polițiștii au intrat prima dată”, a mai spus bărbatul, potrivit Știrilor Pro TV.

Zachary Jones a fost pus sub acuzare pentru viol și sechestrare de persoane. Inițial, el a fost arestat pentru distrugere de probe, după ce a încercat să scape de drogurile care se aflau în apartamentul lui, înainte de percheziție.

ADVERTISEMENT

Interesant este că cea care a raportat cazul la poliție a fost mama bărbatului, care a alertat autoritățile în legătură cu o dispută între cei doi.

ADVERTISEMENT